Da, ma bukur
astept sa-mi vad kolegii
pai nu prea am avut doar vreo 2-3 pagini la english, da bine ca le-am facut :p de fapt mai am cam 4 exercitzii
te pup si bafta in nou an skolar
Teme nu am avut. Nu am facut nimic pentru scoala. Am calatorit 2 luni...
De bucurat? Da, avem nevoie si de scoala... Mai ales sa se termine odata ca sa pot pleca din orasul asta la o facultate. O sa-mi fie dor de el...
Intr-un fel ma bucur intr-un fel nu.
Pai..cum trec clasa a9-a..sa zicem ca nu am avut teme de vacanta.
by daii
Ma bucur, da. Am chef sa invat. Teme de vacanta nu am avut, insa am invatat lucruri noi la unele materii care ma interesau (gen informatica). Si am citit majoritatea cartilor recomandate de prietenii mei.
Ah, bucurati-va mă, cat mai puteti, ca dup-aia incepeti cu greutatile adevarate, zau! As mai vrea eu sa fiu la scoala, sa ma tina parintii in puf, sa fac cam ce vreau eu... o sa va para rau dupa ce terminati si liceul.Veti dori sa va reintoarceti in trecut si sa retraiti momentele frumoase din prima zi de scoala din clasa I...gimnaziu...liceu. =] Succes tuturor in nou an scolar, sa auzim de note bune!
Da ma bucur f mult ca incepe scoala tzinand cont ca m-am plictisit super tare in aceasta vacanta... e normal sa-mi doresc sa merg din nou la scoala...de teme ce sa zic nici nu stiu daca am avut pentru ca ultimele 2 saptamana.am fost internata in spital...in fn...deci nu stiu daca am avut si chiar daca am avut nu mi le-as fi facut [niciodata nu mi-am facut temele de vacanta,,,] imi aduc aminte ce ne spunea invatattoare 1-4...vacantzele sunt pentru a ne odihni nu pentru a face teme...eu cred ca avea dreptate si am ascultat sfatul ei
Am avut la teme...norocul meu ca nu sunt obligatoriica am facut doar 7 pagini de caiet...
Eu trec pe a 9-a si nu am avut temedar sunt bucuroasa sa-mi vad noii colegi si profesorii
As vrea sa mai fiu la scoala si sa mai am teme. din pacate, perioada asta a trecut Eh.de acum la facultate Bafta in noul an scolar!
Da ma bucur pentru ca imi e dor de colegi si m-am plictisit acasa
Am citit cateva carti din cele date
Salut! Eu ma bucur ca incepe scoala.am avut de citit niste carti.nu le-am citit pe toate dar am citit cateva dintre ele.
Nu cred ca exista cineva care sa se bucure ca incepe scoala Eu nu sunt prea fericit ca incepe scoala dar macar ma intalnesc cu colegii, mai vorbim, mai chiulim si parca scoala nu mai e asa de rea...In clasa a 9-a n-am facut nici o tema(acasa). Am mai copiat cate o tema de la un coleg in pauza...
Cred ca se intelege prin: abia astept vacanta de iarna!
Teme? decat la romana am avut de citit si da, am citi vreo3-4 carti din ce ne-a dat ea.ca in mare parte citesc ce-mi place si ce mi se pare mie interesant
Ce e alea? teme? lool ca uitasem ia sa incep si eu sa citesc una din miile alea de carti la romana si sa sriu o foaie din zecile alea de caiete ) lasa ca aveam prof noua la romana o pitzipoanca... o invartim cum vrem noi...deci...nema teme
Dap ma bucur, si acu nici nu am somn mai ales ca maine incepe sc... k m-am trezit la 3 dim (ma rog nu aveam somn asta e partea a 16 :p) nici nu am avut teme am si uitat cum era teotema lu pitagora cica trebuia sa fac multe vacanta asta dar nu am facut mai nimic, plecata la munte doar o luna aaa si cineva mia recomandat sa citesc : marile sperante de dickens oare cum o fi? :p... aaaa da si am uitat abia "astept" sa o revad pe profa mea de mate, frate daca ai cunoaste o nuuu mai bine nu! pooooooooooop mare
Temele? normal ca da, pai se putea altfel? mi-am respectat indatoririle de elev si in consecinta am atins fiecare lectie rezervata vacantei... : clipele inegalabile petrecute cu prietenii, fluturasii in stomac, adrenalina si pielea rasfatata de soare... toate le-am aprofundat
Lαααα întreabă:
MeAndMe1000 întreabă: