Dat fiind ca el merge plin cluburi... mi se pare cam nepotrivit daca ai o relatie cu cineva.SI mai mult ca sigur nu merge prin cluburi doar sa se uite, asa-si "potoleste"apetitul sexual si nu-i cere ei...Stii tu, barbatii mai mari isi doresc sa au alaturi o fata pe care sa o "invete"tot ceea ce e de stiut, in toate sensurile.Acum depinde si cum vede ea situatia, daca s-a atasat de el e grav, mai ales la varsta ei, e cam micuta la 15 ani si, banuiesc, ca si naiva daca sta cu el si ii permite chestiile astea.Ar treebui sa fie constienta ca un tip de 24 de ani nu sta doar de "flori de mar"cu ea sau ca merge prin cluburi doar sa asculte muzica faina care e acolo. Daca o cunosti, deschide-i ochii! Inainte sa puna prea mult suflet si sa devina intr-un fel dependenta de el!
Nu stiu ce sa zic dar nu cred ca se iubesc ei.sau poate nu bag mana in fok dar in general nu varsta conteaza cel mai mult are si ea rolul ei de multe ori dar nu asa des.
Pai poate vrea doar sa-si bata joc sau.
doar sa se poata lauda ca umbla cu mai multe odata
imi vine greu sa cred ca e indragostit de o fata de 15 ani oricum nu pot avea o relatie sanatoasa
sau mai stii.
Si mie mi se pare cam nepotrivit, si nu cred ca vor sta prea mult impreuna.La 24 de ani ar trebui sa se gindeasca serios la ce va face mai departe in viata lui, nu cred ca-si va lega capul cu una de 15.
dragossmd întreabă: