Deja am dat 2 nu mi-a fost frica si nu imi este deloc . E doar o amarata de teza ce mai.
Mie mi-a fost frica, dar acum nu-mi mai e pentru ca au trecut, si degeaba am tocit atata ca au fost atat de usoare!
INVATA si tu si o sa vezi ca e ujoor!
Daca ai carte, AI PARTE.
te puup! spoor!
Frica iti este cand nu ai invatat Mai am d dat una la care nu prea am ce invata ca e cu cifre. La cea d l romana sincernu prea am invata. Mi-a fost oare cum frica, dar am trecut peste, dar mi-am facut copiute si tot am trecut peste frica
De ce sa-ti fie frica?E doar o lucrare.Sincer.eu nu am invatat niciodata. Daca esti atenta in clasa nu esti nevoita sa mai inveti si acasa.Acum depinde si la ce dai tu teze. eu sunt profil filologie si nu am 1000 de formule de invatat. Cel mai bine repeta putin la fiecare si o sa fie totul ok
Nu e doar o simpla lucrare, cum au zis altii. E 25 % din medie. dar nu trenuie sa iti fie frica. Invata si vezi ca totul o sa fie bine :d
Nu nu imi este frica de teza.
E doar o amarata de lucrare, ce o dai intr-o ora doua :-))
E o simpla nota ce te ajuta sa iti maresti o medie`! :-)
Buna.
Eu am teza astazi. Imi este putin frica, deoarece profesoara este mai dusa(sa spun asa). Ma rog sper sa fac totul bine.si sa iau 9 sau 10.
Am invatat tot din caiet(din ce a spus ea ca ne da). Acum urmeaza doar : TEZA.
Daca si tu dai teza astazi, atunci, iti urez Succes >
florina200 întreabă: