| FreeStyle_6834 a întrebat:

Va enerveaza cind cineva va spune! Primesc Fundita?, mie imi vine sa/i bag intr-un loc pe cersetorii astia!

18 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Suntem celebri in lume pentru meseria de cersetori, de ce te mai miri?thinking
Ne enervam degeaba.Noi suntem aici niste simpli useri care n-au nicio putere de decizie, asa ca...mult zgomot pentru nimicoh go on

| Libelle a răspuns:

Cu ocazia asta fac un anunt, catre toti userii TPUlaughing
deci mie sa nu-mi cereti fundita. feriti-va!
poate sa imi foloseasca raspunsul vostru cat vreti voi, sa fie de nota 10+, dar daca ai pus fundita? la sfarsit nu vezi nicio fundita!
fundita dau pe merit, cuiva caruia vad ca chiar ii pasa de mine, nu la toti cersetorii pe interes.
cam atat am avut de zislaughing

Elianna
| Elianna a răspuns:

Ma enerveaza si cei care cersesc si cei care promit funda!

| Hmmmm a răspuns:

Da, ma enerveaza.
ma enerveaza pentru ca nu asta este scopul siteului.am repetat asta de n-spe ori pana acum.suntem aici sa ajutam, nu sa primim fundite.pacat ca unii copilasi nu inteleg scopul siteului si au sezatia ca sunt aici sa adune funde. ceea ce e si mai rau este faptul ca acesti copii sunt din ce in ce mai multi.
ce ne ramane noua de facut? sa le explicam ca nu pentru asta sunt aici. daca ne inteleg bine, daca nu asta e.

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Si mie la fel.La inceput si eu eram la fel dar acum nu.De multe ori vad cate un rasp bun care mi-a placut si cand vad la sfarsit,, funda?:d'' imi vine sa-i dau nefolositor dar ma abtin.

| ioana181 a răspuns:

Funditle (fundita, foonda, fundita...) si cei care spun "cred ca aici vei gasi raspunsul" si te trimit pe un site unde afli ca i-ai votat...

| lovenotsex a răspuns:

Aceeasi chestie mereu, dar faza este ca nu putem face nimic.Am raspuns la aceasta intrebare de n ori si degeaba pe unii ne deranjeaza acest cersit.Asta este si "bravo" lor daca acesta cred ca este scopul site-ului, gresesc, se mint.Asta e cine are de ajutat ajuta fara nimic, ceea ce i se da este bonus, dar nu un scop...

| Bebelushaaː a răspuns:

laughing De acord cu tine. Ei dau raspunsuri numa sa primeasca fundita happy Milogi no talking

| Instinkt a răspuns:

Si dupa ce le dai sunt cei mai fericiti oameni da-i in... mea ma rog
sunt niste lingai ai absoluta dreptate
-(PS primesc fundita acum:Slaughing )
Pentru cei ce nu sau prins raspunsu e de caterinca

| Sin a răspuns:

Da, e enervant.
Am vazut recent un..."domnisor" (hai sa folosesc un limbaj decent) care a avut tupeul sa ceara funda de la cineva care pierduse o persoana draga. Un "sfat" si cateva vorbe de "compasiune" aruncate in scarba iar la sfarsit ", funda?"
Ipocrizia ma dezgusta.
Din pacate e plin site-ul asta de asemenea persoane.Personal optez pentru scoaterea fundelor.

| Eu.si.atat a răspuns:

Da, foarte si imi vide sa dau pumn in monitor cand vad dupa un raspuns "funda?" raised eyebrows, raspunzi pentru funda sau pentru ca vrei sa ajuti persoana respectiva? thinking

| Eu.si.atat a răspuns:

Scuzati-mi greselile, m-am grabit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unii sunt pe site-ul asta pentru fundite, nu pentru a-i ajuta pe ceilalti. Cel mai enervant lucru de pe TPU ca sa nu mai zic de intrebarile alea stupide. X-(la inceput am cerut si eu la un rasp sau doua, credeam ca asa trebuielaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru adolescenti este foarte importanta recompensa, pana si cel mai neexperimentat psiholog recomanda recompensa, indiferent ce forma are. O bomboana, fundita, o carte, un bilet la cinema, o vorba buna.Scopul acestui site nu este ceea acela de a elimina ceea ce nu ne place personal, fiecare are opinii diferite si o forma diversa de a vedea lucrurile. Daca am avea o farama de creier functional ne-m respecta semenii, ca sunt cersetori, rromi, handicapati, infantili sau needucati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru adolescenti este foarte importanta recompensa,pana si cel mai neexperimentat psiholog recomanda recompensa ,indiferent ce forma are.O bomboana,funditza,o carte,un bilet la cinema,o vorba buna.Scopul acestui site nu este ceea acela de a elimina ceea ce nu ne place personal,fiecare are opinii diferite si o forma diversa de a vedea lucrurile.Daca am avea o farama de creier functional ne-m respecta semenii,ca sunt cersetori,rromi,handicapati,infantili sau needucati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru adolescenti este foarte importanta recompensa,pana si cel mai neexperimentat psiholog recomanda recompensa ,indiferent ce forma are.O bomboana,funditza,o carte,un bilet la cinema,o vorba buna.Scopul acestui site nu este ceea acela de a elimina ceea ce nu ne place personal,fiecare are opinii diferite si o forma diversa de a vedea lucrurile.Daca am avea o farama de creier functional ne-m respecta semenii,ca sunt cersetori,rromi,handicapati,infantili sau needucati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns: