| Answer17 a întrebat:

Va este frica sa mergeti la dentist?hee hee
Ce experiente neplacute ati avut?
Mie nu imi este frica desi as fi avut multe motive, unul dintr-e ele ar fi: o extractie de radacina a unei masele cu un instrument asemanator surubelnitei laughing dar nu m-a durit big grin

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca imi amorteste locul cu pricina, ma duc cu placere la dentist

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Mi-e foarte teama sa-l las sa-si faca de cap in gura mea.Dar vizita la dentist este un rau necesar.

| Answer17 explică (pentru Danut_Popa_1961):

Sa stii asa am gandit si eu mai demult laughing

| victorandrei a răspuns:

Nici o frica mai ales cand dentista este tinerica si razi cu ea big grin

| Answer17 explică (pentru victorandrei):

Da, si eu ma duc mai nou doar la acest gen de medic pentru ca este mult mai placut decat la vreun mos fara chef de munca.

| victorandrei a răspuns (pentru Answer17):

Corect big grin

| WholeWorldTeam a răspuns:

Cand eram mai mic, am avut o masea cariata cu puroi care trebuia scoaasa.am mers la dentist, mi-a bagat doamna aia un cleste mare in gura, mi-a rasucit maseaua si mi-a scos-o afara.Asa am urlat de tare ca am speriat un copil ce era in sala de asteptare si a inceput sa planga laughing Mi-a pus ceva spray inainte in gura dar tot am simtit durerea.

| Answer17 explică (pentru WholeWorldTeam):

laughing))))) si eu am patit asa ceva cand am fost pentru prima data la dentist, am urcat la etajul 1 si de jos de la parter se auzea cineva zbierand si cand am ajuns ln fata usii eram alb ca un cadavru la fata de frica laughing))

| asclepius a răspuns:

No dc sa ti fie frica? laughing daca iti e frica gandeste-te ca oricum iti va lua bani asa ca macar sa faca ceva acolowinking