| Andreea_8014 a întrebat:

Va fi greva in toata Romania?

11 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nici eu nu cred ca va fi greva.

cami
| cami a răspuns:

Nu! depinde de scoala ta, de ce sindicat apartine.winking...se spune ca atunci cand e greva, nu se pun absente, deci ce rost are sa mai venim?! din fericire eu nu sunt afectata. eu am terminat de muult cu tezele cu subiect unic happy. aa si cel putin la mine la Craiova va fi!

| jani a răspuns:

Atata timp cat in Romania...sunt oameni conrupti... e cam greu de facut o greva generala...si mult mai greu sa schimbi ceva...in favoarea omului de rand... iar majoritatea grevelor...pana la urma...se fac tot in favoarea celor de sus pusi...asa ca...omul de rand trage...si cel de sus se bucura...

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Eu stiu ca va fi. Dar sa mai ascultam stirile.

| us3r a răspuns:

98% din sindicali asa zic tongue...

maine sigur nu mergi al likwinking...

| Ioonela a răspuns:

Nu cred ca va fi greva.

| wale a răspuns:

Nu stiu dar din punctu meu de vedere nu vreau sa fie greva tezle nu le-am dat si in plus pe 25 iunie am examenwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa speram ca da. In parlament e e 20 de ani si nu e nicio problema, asa ca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Momentan nu, dar avind in vedere politica tembela a guvernului, in curind o sa avem miscari sociale de amploare. Noi oricum eram in groapa, faptul ca a aprut si recesiunea economica mondiala, nu face decit sa inrautateasca lucrurile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
În ritmul actual, greva are șanse să generalizeze.
Pa, pa.

| s0nya a răspuns:

Nu stiu... dar eu sper ca nu... oricum... trwebuie sa zici de ce sa fie greva tongue

Întrebări similare