anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va fi sfarsitul in 2012? Voi ce credeti?

Dau funda la cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| TitiDrLove a răspuns:

Nu vine. laughing
poate veni cand vrea Dumnezeu!

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu va fi.

| Dash a răspuns:

NU, nu va fi sfarsitul in 2012!
Nimeni nu poate stii cand va veni sfarsitul lumii! Dupa cum scrie in Biblie nici macar Isus nu stie! Numai Dumnezeu.

| CristineDelaruss a răspuns:

Hai, serios acum.
Cu tsunami, si furtuni, si gaurile de ozon, toate tampeniile astea, poate nu in 2012, dar sfarsitul ne pandeste!
Sunt sigura ca nu ajungem pana la 2017, nici atat!
Citeste:
http://anormalthings.wordpress.com/2011/02/21/oare-vine/

| Larysa13 a răspuns:

Eu cred ca nu o sa fie sfarsitul lumii in 2012.Eu nu cred ca se poate afla intr-adevar cand e.O sa murim cand o sa vrea D-zeu.(asta e parerea mea)

| Sἶrenἶa a răspuns:

Eu nu cred, deoarece nimeni nu poate prezice asa ceva,

doar dumnezeu stie ce se va antampla, dar vrea sa ne tina in suspans si sa faca din asta un mister pentru noi toti, deoarece trebuie sa invatam sa respectam ca El este "Atotstiutorul". happy

deci nu stiu nici eu acum, dar oricum nu cred ca va fi ceva in 2012 happy! cica s-a mai zisa asa ca.i 2003 sau nujt cand.tot asa se zicea ca abisa va fi sf lumii...da nu sa antamplat...oh go on

happy

| Lucinca a răspuns:

Poi. ce pot sa-ti spun. in primul rand eu nu cred acest lucru deoarece numai Dumnezeu stie asta. noi nu putem prezice acest lucru. funditahappy?

| Drăăă a răspuns:

Nu va fi.stai calmhappy.Asa au spus si in 2002 si in 1997oh go on.Si si daca va fi, tot murim, ca va fi in 2012 ca mai tarziubig grin.

| Mirelutzz a răspuns:

Nu noi decidem.e acolo sus cineva care va spune cand va fi si in niciun caz nu putem decide noi.

| LadyBlack_9704 a răspuns:

Cu siguranta nu! ar fi semne ce ar arata asta dar nu sunt! Deci, este aproape imposibil.BINE, cu siguranta nu se stie cu exactitate...dar dupa oamenii de stiinta adevarati!, nu! asta este si raspunsul meu happy in cateva decenii posibil datorita incalzirii globale!winking Funditabatting eyelashes?

| crissu_2738 a răspuns:

Nu vine, stai linistit

| teosweety a răspuns:

Da...ptr ca toate incep sa o ia razna...

Întrebări similare