De ce te agiti atat? De ce crezi ca ceva trebuie facut? De ce crezi ca vreo unul din noi are putere sa stopeze cursul planetei? De ce crezi ca ma intereseaza cine pe cine se mai omoara in occident? De ce crezi ca lumea ar putea fi mai buna, fiind pliná de nebuni din nastere? De ce astepti confirmari daca tu le stii pe toate? Si, esentialul : TU, de ce nu faci nimic pentru planeta asta?
Pe temele enumerate de tine s-au scris biblioteci intregi de carti si arhive de dosare secrete, asa ca nu vad prea clar rostul intrebarilor, nu au fost elucidate prin atatea volume asa ca ar fi o utopie sa le putem elucida(chiar daca am avea toate informatiile, ceea ce nu este cazul) in cateva fraze.
De altfel eu nu cred in teoriile conspirationiste, au fost atatea numai in ultimul secol si o sa mai fie.
Ma gandesc la viitor, nutresc sperante de mai bine, dar nu ma gandesc la nivel planetar ci la unul mult mai mic, familie, comunitatea locala si - cel mult - la tara noastra, vreau numai ce-i mai bine pentru noi. Din pacate suntem atat de mici, intr-o lume atat de mare! Numai bine!
Nu,nu mă gândesc niciodată la viitor.Nu-mi pasă ce se întamplă cu ţările, cu oamenii, cu universul.Prefer să mă bucur de viaţă în orice moment, aşa cum ne învaţă şi Creangă: carpe diem!
Nu stim adevarul dar sper sa-l aflam in cativa ani.Ca sa te mai lamuresti putin, puiule de om, citeste SECRETUL SUPREM scrisa cu 10 ani in urma de DAVID ICKE.cred ca esti f f tanar si nu ai avut timp si nici ocazia sa cauti raspunsuri.ai rabdare insa, ca se va termina curand spectacolul asta.esti privilegiat ca traiesti in perioada asta.
zooooza întreabă:
anonim_4396 întreabă: