| Comeandtellmesomething a întrebat:

Va imaginati careva o lume doar a voastra in care sa faci ce vrei si sa fi cine vrei? big grin. Cea mai buna descriere primeste funda :X

Răspuns Câştigător
| Yryna14 a răspuns:

Ehh...lumea mea ar fi cam asa:Scoala 2 zile pe an, 6 ore dintre care 5 jumate pauzelaughing...in cealalta jumatate, profesorii sa stea cu fund`u pe catedra si sa manance cu noi.Scoala ar fi vopsita in toate culorile pe care le vrem, si ar fi grafitti peste tot.Casele toate ar fi pline de postere cu artistii nostri preferati, iar parintii ne-ar lasa sa facem ce vrem, nu ar avea alta treaba decat sa ne faca de mancare si sa ne dea banismug. Banii ar creste in copaci mov:Xlaughing. Totul ar costa cel mult 10 banitongue.Lumea nu ar mai avea prejudecati, ar disparea uniformele si costumele.Am putea face tot ce vrem.Masinile ar fi conduse doar de bodyguarzi maaari si inalti de 2 msmugcare ar avea grija sa nu se intample accidente.Noi,adolescentii am putea face tot ce vrem, ce ne taie capul.Baietzii ar fi mai tupeisti in ceea ce priveste expriomarea fata de o fata.Ar exista tehnologie super-modernatongue. Daca ne-am gandi la ceva, ar aparea dupa 2 secune. Politistii ar fi obligati sa se imbrace in roz si sa poarte peruci blondelaughing. NU cred ca ar mai fi prea multi. Un nebun ai intra cu o mitraliera in parlament si ar da pe unde apuca.Asa,nu mai exista nici politicienitongue.Ar fi interzis sa nu iti placa lumea mea.Ai intra la puscarie pazit de un politist inmbracat in fusta mini roz.Imi iubesc lumea! Tu nu?:XVezi ca intri la puscarie daca nuphbbbbt.

1 răspuns:
| Pisica_6524 a răspuns:

Poi, visul meu este sa fiu cu peroana iubita pe o insula pustie, sa fiu doar eu cu el, sa fie totul perfect, sa nu ne gaseasca nimeni si sa avem tot ce ne trebuie, sa nu ducem lipsa de nimic. Il iubesc si as dori sa-i arat asta si sa-l fac sa ma iubeasca si el, dar mi-e rusine de el; el colegul meu si ma inteleg destul de bine cu el, dar nu suntem decat amicisad.
As vrea sa fiu odata ingura cu el si`...

Fundita?