Este ceva ce nu vreau sa-mi imaginez. Dar totusi cred ca ar fi cam asa: singur fara sa te ajute nimeni, fara sa zamabesti, fara lumea care te face fericit, fara lucruri care le puteti face impreuna sau sa le spuneti, fara glume... totul negru
Daca nu ar fi existat prietenii in ziua de azi cum ar fi lumea?
Eu ma bucur asa cum e ea si nu vreau sa se schimbe, ma simt mult mai bine cand cineva ma face sa ma simt bine ( sa ne simtim bine)
Nu credeti?
NU! daca nu as avea prieteni(aia putini care ii am) nu as putea sa mai traiesc. cu cine mai rad eu? cu cine mai vorbesc despre fel si fel de prostii? se spune ca mama este cea mai buna prietena dar nu pot sa-i spun mamei ce-i spun unei prietene, de exemplu daca zic : mama ce urat e imbracata aia '; mama imi va zice : da' ce ai mama cu ea :O
sunt lucruri care nu trebuie sa le stie parintii si lucruri care nu trebuie sa le stie prietenii
Cred ca majoritatea se gandesc la o viata imposibila fara compania prietenilor. Singur, izolat si fara niciun chef de viata, niciun loc unde sa mergi, cu nimeni cu care sa vorbesti.
Cu toate acestea uni pot considera in unele momente ca nu au nevoie de prieteni, mai ales cand acestia ii dezamagesc.
In adevar nu cred ca exista om fara sa aiba un prieten sau cel putin sau o persoana mai apropiata pentru ca, comunicarea e o parte importanta a vietii si toti au nevoie de aceasta.
Fara prieteni m`as simtii foarte singur.Chiar si acum sunt trist cand imi aduc aminte ca cel mai bun prieten al meu a plecat in Spania.Si vorbim foarte rar pe mess.Eram cei mai nebuni copii din clasa si faceam totul impreuna iar acum nu stiu daca o sa il mai vad sau daca atunci cand se va intoarce vom fi la fel ca inainte.In concluzie viata fara prieteni e o viata inutila.
Andrei67y5 întreabă: