anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va implor sa-mi raspundeti! Deci imi place de un baiat asa si vorbim prin mesaje de vreo 3 zile cand i-am spus sa vb pana ajung acasa deoarece ma plitiseam imi place de 3 ani il cunoastem si ne-am nimerit la accelasi liceu eu 14 implinesc15 pe 5 mai iar el are 16 ei si cred ca are prietena nu stiu exact i-am spus acum 2 luni pe facebook ca il plac iar el a spus,,imi placi,dar am prietena,, adica oare o mai are asa da de inteles e cam de fapt foarte sictirit simandicos si nimic nu il multumeste,dar nu cred ca e o obsesie sau un simpli,, te plac!" sau cel putin asa simt adica sunt fericita daca el este fericit si nu am niciun drept sa ma bag in relatia dintre ei, desigur daca are prietena adica daca ca nu e fericit cu mine si e cu altcineva asi suferi adevarat dar stiind ca el este sanatos fericit ok o parte din mine ar fi bine Voi sunteti cred mai mari poate ati trecut prin asta am nevoie de parerea voistra FUNDA SI 3 raspunsuri la intrebarile voastre.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adica prin mesaje eu acriu romane si el abia o un cuvant cred ca sunt sacaitoare acum nu-mi mai raspunde la mesaje

| INeedaAnswere12 a răspuns:

Scuze, dar chiar și o fata care nu e interesată de tine nu-ți scrie prima sau decât răspunde la întrebări, nu vrea nimic cu tine. Știu sigur mi s.a întâmplat. Ce vreau să zic e ca : o persoana dacă își face timp de tine Îi placi. Sper ca te.am ajutat

| anonim_4396 explică (pentru INeedaAnswere12):

Pai azi mi-a spus,, Neata,, el ma baga in seama de obicei dar multumesc voi lua in calcul raspunsul tau