As petrece cat mai mult timp cu persoanele dragi mie Si mi-as lua larevedere de la ei
M-as imbratissa cu cei dragi si mi-as aminti de momentele placute traite impreuna.
O sa-mi scriu testamentul....si o sa petrec ultima zi cu persoana iubita...probabil pe o insula pustie:X
Stii petrecera aceea ce sa da inainte de nunta, pentru burlaci!
As da o petrecere in stilul acela! ...
As profita la maxim de fiecare clipa. de dimineata m-as urca in masina as pleca la mare. as sta toata ziua pe plaja macar sa mor fericita. logic i-as lua si pe cei dragi mie sa perec ultimele ore cu ei
Mi-as aduna toti prietenii si as da cea mai mare petrecere din viata mea, cu striperi, animatoare, sampanie, bautura muulta:X
macar mor fericita
Parintii nu ar lipsi:X>
M as duce cu mama si cu sora mea intr un loc cu un peisaj superb... pana dupa amiaza... apoi m as intalni cu prietenii mei... m as distra cu ei pana in ultima clipa + ca m as duce la baiatul de care imi place si i as spune ce simt si apoi i as da un :*
( desi momentan nu prea e nici un baiat de care sa mi placa...adica sa fie mai aproate de mine ... in acelasi oras )
Buna.
eu mias strange toata familia, rudele, prietenii si sta la povesti, ma -s distra, as trai viata la maxim, mas ruga la DUMNEZEU sa aiba grij ade celalti care vor ramane pe Pamant si intr-o zi sa ne intalnim acolo sus in CER
In primul rand mas ruga impreuna cu persoana iubita ca dumnezeu sa nue tina impreuna si pe lumea cealalta
As scrie toata ziua lucrurile la care am meditat in viata asta. Si as scrie si scriosori pentru cei pe care ii iubesc. Ah, si sa nu planga dupa mine. ( Se presupune ca doar eu mor, nu? )
Pai...cred ca...as incerca sa ma rog sa primesc mai multe
dar prefer sa cred ca nu o sa se intample asa ceva
As incerca sa las fericire in urma mea...Nu as vrea sa vad pe nimeni plangand sau sa fie trist. I-as chema la o mare petrecere...pe toti, sub pretextul ca imi era dor de ei.sau asa ceva
Mmm.Cica noi ar trebui sa ne imaginam mereu ca urmatoarea zi este si ultima si pana acum n-am reusit sa mi-o petrec altfel, dar, daca as sti cu certitudine ca mor maine mai intai imi cer iertare de la toti, jefuiesc ceva ca sa nu mor cu dorinte neimplinte(mai intai imi iau o chitara, sar cu parasuta, dau dovada de cel mai mare tupeu si incerc sa ma bag in seama cu cineva, apoi ma duc la munte cu elicopterul, iau o lectie de alpinism, ajung in varful muntelui si acolo...meditez asteptand moartea si gandindu-ma la toate clipele frumoase din viata mea. Aaa si ma rog la Dumnezeu sa ma ierte ca am furat. Cred ca asa mi-as petrece o ultima zi din viata.
Pai as face toate lucrurile care imi plac. Dar ceva interesant spus de catre dirigintele meu,, gandeste-te la ziua de azi ca la prima zi din cate mai ai de trait". Nu e interesant?
Marcelino întreabă: