Lasa-i sa creada ce vor asa este lumea din ziua de azi si se mai mira de ce se intampla atatea.sa stea linistiti ca vor plati pentru vorbele alea k Dumnezeu nu doarme.
si ce-i cu numele ala Dumnezeu nu ai gasit o alta solutie pentru ati batea joc?
Asa k cretzOliina sa ii sa ramii la prerea ta nu are rost sa ti-o schimbbi pentru niste nu mai stiu nici cum sa le zic
Sincer pe mine ma amuza aburelile lui gizas..pe cuvant. Chestia asta e o minciuna din biblie prin care crestinismul incearca sa tina mintea omului preocupata cu viata de dupa moarte ca sa nu se poata concentra pe viata reala.
Da si cand ma gandesc ca alti nu cred in asa ceva si cred ca sunt minciuni, dar o sa regrete persoanele alea care vorbesc aiureli.prin cate chinuri a trecut pentru oameni si uni nici nu cred...se duce lumea cu totul pe rapa
Doanmeeee, nici nu pot dormi gandindu-ma la cat a suferit el. dar tu mai crezi in povesti? tu crezi ca dumnezeu a coborat din cer si a facut dragoste cu fecioara maria dupa care s-a nascut iisus? sa inteleg ca dumnezeu si-a uitat indenleticirea de milenii cand facea oamenii din pamant si sufla viata peste ei, acum pogorandu-se si lasand insarcinata o muritoare? ce sf dragut...,
si apropo, stai linistita, nici dumnezeu nu exista, este o scornire a popilor.
Deci nu pot sa cred...ade chiar ai dreptate se duce lumea de rapa, chiar nimeni nu crede ca Isus a murit pe cruce pentru ne ierta noua pacatele? Mare pacat, dar, o sa vedeti voi la Judecata de Apoi.
Iisus cu doi de I, ca ma-nnervez.
Si tu ce esti, ma rog, sectanta? Vrei sa atragi cat mai mult tineret ca sa-l preaslaviti pe Iisus?
Da, si imi pare rau, dar asa a fost sa fie, nu as vrea sa ma duc in iad, si din contra as vrea sa ma aflu in imparatia Lui langa El langa Domnul Nostru Dumnezeu si Domnul Nostru Isus Hristos
Chiar ca a patimit mult. ce conteaza ca nu le pasa lor. o sa vedeti toti si nooi la judecata de apoi, la a doua venire a lui iisus.
ProTpu întreabă: