Mie toate imi placeau erau cele mai tari.acum toate prostiile pe disney chanel :-& nasoale rau nici nu ma mai uit.si cartoon network iarasi sa facut naspa mi-e dor de desenele alea vechi erau cele mai tari
Mie imi placeau : copiii de la 402 si ce-i cu andy :X dar ma mai uitam si la restul chiar daca nu imi placeau la fel de mult.
Curaj.Caine fricos! aoleoo muream dupa desenul ala ...si ma uitam la el cand aveam 6 ani.si cand ma prindea mama imi inchidea TV`u ca .cica.Nu inteleg ce`ti place la desenu asta! dupa pleca si eu ma uitam in continuare.
Pai toate... doamne chiar vorbeam acum 15 min cu o prietena. am avut de dimineata o durere teribila de cap si nu am putut dormi si am dat drumul la tv pe cartoon network, doamne nu m-am mai uitat de vreo 3 ani, am 16 ani si am vazut dexter, acum imi pare urat dar doamne cemi mai placea. zambetul lui sharon (braceface)era preferatul meu, simsala grimm si altii
Acuma 10-11 ani nici nu erau, gemeni cramp is si acum pe cartoon ce 10-11 ani? traiesti pa alta planeta