Pai.eu nu am cum sa te invinuiesc pe tine de limbajul pe care il folosesti esti crescut si invatat asa o data intrat in acest anturaj iesi mai greu intr-adevar, dar daca tie iti place nu ar trebui sa bagi la suflet orice cuvinte rautacioase. flav este un pic mai rautacios el am mai avut si eu divergente cu el dar e si un om bun cand vrea incercati sa va intelege-ti si sa va ajutati reciprok.ca doar suntem TPU''toti pentru unu''. Haide ne impacam?
Sa sti ca pe mine nu ma deranjezi cu nimic.Nu ma deranjaza ca nu scrii coresc.Pt ca oricine mai are greseli asa ca stai fara grija.Cine te supara si cine face misto de tine nu ii mai baga in seamaNu esti obligat sa ii bagi in seama.Asa ca lasa-i in pace.
Nu ma deranjeaza ca nu scrii cum trebuie ( nici eu n-o fac), ma deranjeaza atitudinea ta. Faptul c-ai facut cretini, lab***** iti etaleaza foarte mult nivelul. Si daca stai in Berceni, nu inseamna ca atat ar trebui sa stii, asta e un motiv pueril. Criticile se accepta, nu se returneaza cu jigniri.
P. S. - n-am nimic personal cu tine, doar verifica-ti comportamentul si limbajul. De aceea am evitat sa-ti raspund si la celalalt post al tau, dar observ c-ai creat altul. Doresti prea multa atentie, s-ar putea sa strice. Fii echilibrat, calm, nu mai jigni, pune intrebari coerente si la locul lor si nimeni nu va avea nimic cu tine
Daca tot te chinui sa inveti romaneste gresit, de ce nu mai faci un efort sa o inveti corect? Ca e pacat cand avem o limba asa frumoasa...
Ok...pai hai sa-ti dezlegam misterul! Este evident ca nu prea te impaci cu gramatica, dar si atitudinea pe care o ai lasa de dorit! Limbajul pe care-l folosesti chiar este deranjant... dar asta e! Sunt oameni care te plac si oameni care nu, iar unii dintre noi...nu te plac! Dar uite ca ai dat dovada si de educatie, stii sa multumesti si sa rogi frumos... dar stai! Erai ironic! )
Ceilalti se refereau poate la injuraturile alea...asta e...cui nu ii convine,,, soarta...eu am stat cu o gasca de baieti care injurau zilnic si nu mai comentam ca ''vai uite ce ai zis...''te inteleg...
Eu_o_mare_enigma nu inteleg de ce te bagi? oricum, auzi eu_o_mare_enigma, vai mai spart cu nick asta! Flav. e ok a fost o scapare de nervi, asta e, a fost si vina mea si vina ta, pentru ca nu sti ce fac eu! hai mersi pentru ca ma-ti inteles
Hai gata cu caterinca si cu nervi, acum stiu cine intelege si cine nu, mersi Flav, am incheiat discutia! nu o sa m-ai raspund la Postul asta! mersi celor care m-au inteles! o zi buna!