| bolly a întrebat:

Va org sa ma ajutati. ce sa fac?crying Eu am 14 ani si nu imi gasesc niciun prieten deoarece nu sunt prea dezvoltata fizic. sad
Nu puteti sa-mi spuneti ce sa fac?crying(((((((( Va rog :*

Răspuns Câştigător
| lightmyfire a răspuns:

Buna.Scumpa mea nu iti fa nicio grija, totusi ai 14 ani, ai tot timpul din lume.Asta e depinde de persone cum arata si in general asta e ereditar uneori, din cauza ca organismul nostru nu e prea apt la mediul din ziua de astazi si unele persoane sunt ori obeze ori prea prea slabe, dar sa nu-ti faci griji.Nu uita ca daca o sa gasesti pe cineva te va placea exact asa cum esti tu.Te cred ca nu iti prea place cum arati dar nu trebuie sa disperi: in primul rand ca ai tot timpul si in al doilea rand ca DACA AI AVEA UNUL, 2, 3,4, SI TE-AR FACE SA SUFERI AI PREFERA SA NU TE FI CB CU NIMENI IN VIATA TA! Crede-ma ca stiu ce vorbesc,uneori suferim enorm de mult,astfel ca ne-am dori sa nu fi cunoscut pe nimeni,dar asta e.Tu stai calma si ai credinta, o sa cunosti in curand.Un alt sfat ar fi ca sa mergi la sala, sau sa incerci acasa in fiecare zi dimineata si seara sa faci niste exercitii ca sa ti se dezvolte organismul si musculatura.Si nu uita de cele 3 mese: micul dejun obligatoriu.Trebuie sa respecti si sa nu sari peste mese,pentru ca pentru a te dezvolta ai nevoie de mancare si exercitii,in leg cu prietenul au fost persoane in caricior care nu puteau merge,sau care nu aveau o mana,sau fel de fel de cazuri si tot si-au gasit jumtatea, crede-ma si pentru tine este cineva, si o sa cunosti in curand acea persoana.Ai grija de tine si mult succes. Sper ca ti-am fost de ajutor.O zi minunata

4 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Când o să treci de 18-20 de ani și n-o să ai nici un prieten, atunci e o problemă. Eu la 14 ani nu aveam prieten...mm...Știi, cine te va plăcea, te va plăcea pentru cine ești, nu pentru corp. Ce poți să faci? Să fi tu insuți.
Zi faină!

| caporalul a răspuns:

Pai is baiat si sper sa nu te superi dar profa de biologie mia spun ca nu gresesc
UNELE fete se dezvolta din punct de vedere fizic dupa primul contact sexual (chiar daca nu te penetreaza)

| RoaRxDD a răspuns:

Te-ai gandit ca nu e din cauza fizicului? :}
Zic... blushing

| raluca_5052 a răspuns:

La 14 ani te gandesti tu la un prieten? Mai lasa prieteni si gandeste-te la carte nu la baieti o sa-ti gasesti tu un prieten cand vei fi mai mare si daca acel baiat daca o sa te placa o sa te placa pentru ce esti u pe din afara.Acum u esti inca micuta corpul tau este inca in dezvoltare ai rabdare ca o sa-ti gasesti si u un prieten.