| :X:X a întrebat:

Va pare rau c a murit madalina manole? de ce?

Răspuns Câştigător
| Fillaide a răspuns:

Da, pentru ca avea niste piese extraordinare cu care multi din noi au crescut, si s-au regasit in ele, si o voce puternica.Condoleante familiei!

11 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Mai, pe de o parte da pentru ca mi-e mila de acel copil, el nu are nici o vina, ea si-a dorit ff mult un copil, D-zeu i l-a dat, avea o cariera minunata un sot minunat, era impliita pe toate planurile.

Dar totusi nu inteleg de ce a facut gestu` asta, eu cred ca a fost o fraiera pentru. ceea ce a facut, si-a vandut sufletul diavolului, si dupa cum vezi multa lume ii judeca gestul.

Ai grija de tine!

Abh
| Abh a răspuns:

Bineinteles, dar imi pare mai rau ca a actionat cu egoism si nu s-a gandit la copilasul ei care acum va creste fara mama.

| Ea12345 a răspuns:

Nu imi pare rau ca a murit, imi pare rau ca a luat aceasta decizie.Nu stim ce a impins-o sa faca acest fat oribil, ingrozitor.Eu tot nu-mi pot da seama cum poti lasa uncopilas de nici 2 ani fara mama?
Oamenii care se sinucid sunt niste lasi... O simpla lasitate te indeamna sa cauti siguranta in negatii.

Urat ce s-a intamplat, ne da multe de gandit.Eu inca astept sa aflu de ce a facut acest lucru.happy

| Shinen a răspuns:

Da, imi pare rau pentru ea. Pt ca imi placea de ea, imi placea cum canta, era o fata tare dragta. Imi pare rau ca s-a sinucis.

| Annemary_2131 a răspuns:

Nu am ascultat niciodata melodii de-ale ei... abia acummai ca a murit pe toate canalele sunt clipuri cu poze si melodii de-ale ei pe fundal.
nu pot spune ca m-a afectat, doar ca s-a pierdut un mare artist
nu sunt afectata nici cand moare un cantaret ale carui piese le ascult
suferinta e mai mult resimtita de prietenii si familia respectivului
cine stie de ce a facut acest gest...acum ea ca ea dar bietul copilas rramas fara mama la doar 1 an si 8 zile(parca).sad

| adrianarp a răspuns:

Nu

| justAgirl_8912 a răspuns:

Da ...era o artista adevarata nu ca toate siliconatele care canta fals si care se numesc artiste.Imi pare rau si pentru copilasul ei care a ramas fara mama...In plus nu cred ca avea motive sa faca acest lucru. avea o familie perfecta din cate am auzit, pacat de ea ca era si tanara. Dumnezeu sa o ierte

| MataaBa a răspuns:

Da, imi pare rau! Dar e de condamnat gestul ei pentru ca a dat dovada de egosim cand si-a parasit familia, sotul dar mai ales familia! Spunea ca isi iubeste copilul, nu s-a gandit ca sinuciderea ei il va urmari toata viata.Am ramas socata cand am aflat ca a mai avut o tentaviva de sinucidere de ziua baiatului ei... ce soc ar fi trait copilul pentru ca asta il va urmari toata viata! Pacat, mare pacat...acum cuvintele sunt de prisos!

| A†Raç†iê dIncøLØ de mØrmaN†° a răspuns:

Nu nu-mi pare rau mai las-o...de satanista...:*

| ghjs a răspuns:

Nu m`a afectat cu nimic. Si in plus de ce s`a sinicus, nu a avut ce face? Probleme nu avea. Avea un copil de un an, si un sot minunat si avea si bani, ce ii mai trebuia rolling eyes.

| Andreea9222 a răspuns:

Nu...nu mi-a placut niciodata si in plus urasc oamenii care se sinucid

Întrebări similare