| Maria_8927 a întrebat:

Va plac baietii cu ochii verzi si par saten inchis?

Răspuns Câştigător
| ParanoidKidu a răspuns:

Eu am ochii verzi si par saten inchishappy.

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu vreau sa stau cu un baiat care sa ma eclipsezelaughing

| Rayyy a răspuns:

Buna!
Pe langa aspectul fizic, conteaza si ce are respectiva persoana in suflet!

| Graphee a răspuns:

Da, imi plac ochii verzi.love struck
Am un coleg cu par saten inchis si ochii verzi.
Si eu am parul saten inchis, dar ochii negri. happy

O zi buna.

| Fllorentina a răspuns:

Ufffflove struck cam dabig grin:*
tie big grin?

| JustMeBăi a răspuns:

Da, doar ca este important si ce are in interior, nu numai in exterior.happy

| AnutsaaAnnA a răspuns:

Sincer. da.:X f mult.:X sunt printre cei mia frumosi baieti love struck dar degeaba. pot fii ei cei mai frumosi din lume daca sunt. isi bat joc de fete.
in fine
mai intai gandeste-te si la aspectul moral, la sentimentele lui fata de tinetongue

| deeutzy a răspuns:

Eu ador ochii verzi dar conteaza si alte chestii precum comportamentul, simtul umorului...nu doar ochii si parul

| BabyA a răspuns:

Pai daca mai e si foarte chipe normal dar uitate si in suflet nu numai la aspect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te rog sa nu vada nimeni cunoscut, te rog sa nu vada nimeni cunoscut! crying
Deci, da! Ii ador, aveam un prieten pe nume Alex si tipu era brunet, pic cret, ochii mari si verzi [ ziceai ca sunt de cristal si parca avea lentile ] si un zambet larg care ii arata zambetu minunat.
Imi placea Alex, cum sa nu iti placa un baiat care se purta afectos cu tine pentru ca " erai iubita celui mai bun prieten ".
Sti cand mi-am dat seama ca ochii aia sunt chiar ireali? Caand tipu a venit la scoala la mine, dupa ce facuse buletinu... intr'o camasa roz bombon [ fucsia ], deci nici nu poti sa iti dai seama cum ii accentua ochii. Cum toate fetele il priveau, ne priveau laughing.
Deci ca de obicei am talentu sa ma lungesc, deci da! Ii ador. Ma innebunesc, imi fac inima sa iasa din piept.

Cu drag, didi