Când îți place ceva, pur și simplu îți place, indiferent că e enigmatic, sociabil, contemplativ, rezervat etc Când iubești, iubești.
Mie imi plac ambii, de ce nu? dar totusi ar fi bine ca un baiat sa fie sociabili.Motivul? Habar n-am astia imi plac mie
Un biat introveritit rar iti v-a spune de ce este suparat(uneori pe tine), se v-a deschide foarte greu in fata cuiva, eu ii prefer pe cei extrovertiti
Mie imi plac mai mult cei sociabili pentru ca daca e timid, retras nu te distrezi si nu ai ce sa vorbesti cu el ..Parerea mea.
Cel mai bine este sa te cuplezi cu un baiat introverti o sa ai foarte multe sanse in viitor
Ambi. Depinde de persoana. Eu sunt o persoana sociabila dar in acelasi timp nu sunt atat de bagacioasa (daca intelegi).
Pai.mie imi plac baietii mai retrasi.dar si sociabili..care nu au asa multi prieteni si care nu se dau in stamba pentru atentie., care stiu sa vorbeasca cu o fata..care te tachineaza si te iubesc in acelasi timp..imi plac baietii astia pentru ca sunt ei..nu se ascund..si nu se prefac.
ThePrinceOfAllSaiyans întreabă: