| ColorWorldFantezi a întrebat:

Va plac catelusii? Dau funda pentru cel mai frumos raspuns.

Răspuns Câştigător
| Ruxi_8811 a răspuns:

Vai, catelusii? Mai intrebi!? Acele fiinte nascute parca din puf! Sunt adorabili si nu le pot rezista. Ochii mari si duiosi, urechiusele, nasul umed si negru ca abanosul, labutele lor ca de tigru...parca sunt picati din paradis. Cred ca ei au inima si sufletul mai bun ca al nostru si noi ar trebui sa ii respectam si sa nu-i mai maltratam. Deci, cine nu iubeste acele pufosenii?batting eyelashes

8 răspunsuri:
| beautifulkiss a răspuns:

Buna da sunt niste animale adorabile la fel ca toate celelalte.Sunt atat de destepti,jucausi,mereu vor sa te faca sa te simti bine,cand fac vreo nazbatie te uiti la moaca lui si nu ai cum sa te superi,pentru ca sunt niste fiinte dragalase si nu stiu ca nu au facut bine,ii poti dresa si cel mai important iti sunt cei mai buni prieteni! Sunt cu tine mereu si eui nu sunt tradatori, nesimtiti, rai ca oamenii.Numai bine.

| B3happy a răspuns:

Buna! Prima la raspuns big grin Eu ador catelusii! Am acasa o catelusa, numele ei este Niky, este foarte mica si dragalasa. Este rasa de caine care nu creste :X

| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Da,sunt animalele mele preferate.Si eu am un `catelus`,ca nu e chiar asa michee hee, de fapt e urias, e cat mine cand se ridica in 2 labe si eu am 1.58.Sunt cele mai frumoase animale.Mie una,imi plac mai mult catelusii decat copii mici, mai ales cand catelul e pui e de`a dreptul superb.Ce n`as da ca si catelusul meu sa mai fie o dat pui sa il pot lua in brate si sa ma joc cu el, acum nu pot decat sa-l imbratisez cand isi pune lăboacele pe umerii mei e ca o persoana pe care o imbratisezi love struck. Il iubesc atat de mult.

| ?Anca? a răspuns:

Eu ador catelusi, sunt unii dintre preferatele mele animalute de casa, am la mine acasa 2 catelusi, unul pe alb cu portocaliu, si altul tot pe alb dar cu pete negre! Sunt asa de draguti, sunt mici si ii rasfat intotdeauna, fiind mici le tin in casa, inca ceva am uitat sa specific rasa pichinez este cel cu portocaliu si alb, si dalmatian cel cu alb si pete negre; sunt asa de mici si simpatici! Ei imi plac cel mai mult deoarece sunt mici, dragalasi, isteti si cei mai buni prieteni ai omului! Le dresez de pe acum, ca pe viitor sa nu am probleme!

| DroGuleTz a răspuns:

Da ii ador am deja 3 acasa dar unu e bonlavior e fetita, de sf.Parascheva am luat-o pentru ca daduse o masina peste ea cand alerga un pui de pisica, pisica a murit dar ea a scapat din fericire nu a patit nimic grav dar acum nu poate nu poate sa mearga cu un picior e foarte jucausa am ingrijit-o cu mama bine si acum am pastrat-o big grinpwp dolce sper sa-ti placa povestioara meah big grin:*

| Dr3yga20 a răspuns:

Da imi plac foarte mult ca si dealtfel toate animalele fiindca au ceea ce noua ne lipseste.

| madalynamadyy a răspuns:

Da eu ii iubesc enorm de mult Ias tine si in casa dar nu ma lasa ai mei.Am 3. Funda?

| RaLuCa_4660 a răspuns:

Eu iubesc catelusiiiiii... cand vad un catelus abandonat simt ca vreau sa-l iau in brate, sa-l mangai si sa-l iau acasa. puppy love

Întrebări similare