| OanaG a întrebat:

Va plac copii? Mie da, in special bebelusii; x

13 răspunsuri:
| aura_1762 a răspuns:

Da si mie imi plac bebelusii in rest nu prea ca sunt mari

| ZuuZaaA a răspuns:

Da.bebelusii sunt foarte dulciiibig grin. iuii:X.de copii.nu stiu ce sa zic. pot spune ca sunt si eu un copil(ma rog, o adolescenta)hee hee
Pa-pa:*

| Bacemi a răspuns:

Bineinteles. Sunt atat de inocenti. Ma gandesc uneori cum voi fi eu in postura de parinte.

| Lavu a răspuns:

Da:X ii ador! numai pe aia care plang si urla si isi baga botu peste tot ii urasc

| .sad a răspuns:

nu

| bombonika98 a răspuns:

Eu am o sora-bebelushwinking big grin happy Si, sincer, nu e prea cuminte, cum par a fi bebelusii. Oa, Oa, Oa, plangaciosi si scutece si toate chestiile, toata munca asta de ai creste... Dar e super cand are 2, aproape 3 ani, e partea cea mai interesanta cand face nazdravanii multe muuuulte bune si relewinking Dar sunt fosrte haiosi la varsta asta happy Imi plac la nebunie si o iubesc nespus pe sulioala mea tea dlaga happy big grinwinking :-)

| roxydiva a răspuns:

Bineinteles. Iubesc copiilove struck
funda? te rog...nu am niciuna

| Adela50 a răspuns:

Da imi plac.Mai ales bebelusilove struck.Sunt asa dulcilove struck.

| elamit a răspuns:

Da imi plac copii, am si eu 2 baietii dar nu mai sunt bebelusii

| Jeremy1 a răspuns:

Nu-mi plac copiii, mai ales cei mici.

| Alisa a răspuns:

Da, maximmmm, ii ador. De asta mi-am ales si meseria de childcare(persoana ce se ocupa cu copiii) pentru ca vreau sa imi petrec tot timpul cu ei.
Numai bine!

| Psihologul_Adrian a răspuns:

Da, cand ma gandesc ca vine si la mine unul, e pe drum...:-s

| medgirl a răspuns:

Extrem de mult imi plac bebelusii sint atit de draguti si scumpi. n-am cuvinte sa exprim puritatea, sinceritatea si frumusetea din fiecare bebelus! Imi sunt fff dragi!

Întrebări similare