| AlexiaClaudia a întrebat:

Va plac fetele dragute la fata,cu parul lung, brunet si la corp putin plinute(cu funful mare,cu putina burtica,mai voinici, inalte)?happy

Răspuns Câştigător
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Nu,baietilor le plac fetele urate la fata,cu parul scurt, blond si la corb deloc plinute( cu fundul mic, fara burtica, mai slabe, scude).
Sexy, visul oricarui barbat.
http://onlystuff.eu/wp-content/gallery/anorexie_1/2d9fcb94.jpg

| Sofia08 a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

:-D

| anonim_4396 a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

M-a pus dq sa vad poza aia laughing)

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te mai complexa, crede în tine!
Pa, pa.

| AlexiaClaudia explică:

Un raspuns care nu e ironic va rog?

| Sociopat a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"fetele acelea poulare, super-frumoase, de treaba, cu multe like-uri pe facebook" tu chiar crezi ca cineva poate sa isi imagineze perfect ce zici tu acolo? poate arati bine dar toti zic ca esti cat malul. la chestii de genu nu vad rostul intrebarii daca nu pui poza.
mai sunt multe intrebari de genu, dar nu ai cum sa iti imagineazi la fiecare ca are 1.60 1.55., 55kg 61kg si chestii de genu. repet, tu poti arata bine si lumea zice aici ca nu, tu poti arata "rau" si lumea sa zica ca da, dar nu ai ce crede

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ups, voiam sa pun "cu funful mare, cu putina burtica, mai voinici, inalte)".
laughing) mi.-a ramas CTRL V dinainte

| Voidwithin a răspuns:

Fundu bombat, abdomen plat, par roscat/blond/brunet, un pic inalte sau mai micute, sani sa-ti sara in fata laughing.
Cam atat pe partea de fizic, cred ca am descris fata perfecta pe plan fizic.

| MafiotuVaDu a răspuns:

Imi pare rau dar mie imi plac cele obeze, in special batozele de 250kg sa simt ca masina atinge cu bara asfaltul cand se urca la mine in masina.