Ideea de vampir a devenit ridicolă odată cu apariţia seriilor astea geniale de cărţi adolescentine gen Twilight sau The Vampire Diaries.
Mie îmi plac vampirii, ca legendă folclorică, îmi plac poveştile ce se învârt în jurul lor.
Nu sunt gay :o dar nici staight lol... dpdv al unui baiat sunt ciudati ) ma rog IMO
Da imi plac vampirii! la nebunie:X
Mi se par...inexistentzy) frumoshy; uimitori:X fantastici
n`am auzit ink pe nimeni care sa zic depre vampiri ca st gay.dar`n fine
ideea de vampir? ridicola?
DC?
nu`i frumos sa sugi sangele?
zic doar ca nu exista sh sa nu ne mai concentram atat de mult pe povestile astea
Am mai raspuns de multe ori la intrebari de genul,mie imi plac vampirii.Mi se pare interesanta ideea,i mean,oamenii care nu dorm, beau sange, si sunt foarte atragatori.Este un subiect SF foarte abordat,si mie una imi plac,cel mai mult imi plac[pot spune ca ma amuza intr-un sens bun] atunci cand, chiar si daca se uita la tine, iti accelereaza pulsul
Adooor vampiri [ dah ce sp acum uithe nebuna ] Pe bune vampiri sunt super ...sh de chesti ca gay doamne ce prostie nu e adevarat, cred [nu am intalnit nici un vampir ca sa-l intreb] si ma rog dc sunt gay? pentru ca sug sangele si de la barbati? mare chestie...
Deci sa-ti fie clar vampiri sunt super si nu sunt gay si ideea cu vampirii nu e ridicola pentru ca asta se poarte acum [eh moda asta ]