| DeNyyy a întrebat:

Va place biologia? de ce?

12 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Nu. Pentru ca nu m-a interesat niciodata ce se intampla in natura.straight face

| LoveMusic a răspuns:

Da! Este una din cele 2 materii ale mele preferate :X:X:X Îmi place biologia pentru că îmi place, nu îţi pot da o explicaţie concretăbatting eyelashes

| Farcas a răspuns:

E una din materiile mele preferate.Imi place deoarece invetzi o gramada de lucruri interesante si utile dupa parerea meawinking

| Mada a răspuns:

Nu, pana la urma nu cred ca ma intreaba cineva la 30 de ani cate oase sunt in corp, cu ce se hraneste animalul ala si altele. Obositor...
Biologia e frumoasa, dar grea! Nu prea o am la inima, o ora de sport mai zic si eu laughing blushing.

| elenahd a răspuns:

Da, deoarece biologia este ştiinţa care se ocupă de studiul tuturor organismelor vii, cât şi al entităţilor (viruşi, viroizi) şi a fenomenelor legate de acestea.

| mada. a răspuns:

Da, deoarece ma fascineaza sa aflu cat mai multe despre corpul meubatting eyelashes

| Iustina17 a răspuns:

Da imi place deoarece
ma fascineaza sa aflu cat mai multe despre corpul meu

| DarkBlood32 a răspuns:

Mda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu happy pentru ca nu-mi place mie prea multi termeni ciudati si am rog complicat laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! Niciodata nu mi-a placut si se afla pe lista materiile nefolositoare mie, dupa chimie. De ce? Prea multi termeni, prea mult de tocit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Biologia si anatomia au fost materiile mele preferate pe langa psihologie si filosofie, profesorii spuneau ca mi-ar da 11 dar n-au nota asta. De ce? pentru mine organismul uman este cea mai mare necunoscuta, ma itnarata aceasta necunoastere definitiva, vreau sa stiu vreau sa inteleg.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cea mai interesanta materie! Descoperi lucruri noi si sunt usor de retinut

Întrebări similare