Nu.Nu`mi place deloc. O sa intram intr-un stres total din nou, cu niste colegi... cum sa-ti placa?! Dar ne obisnuim, stim ca trebuie sa invatam intotdeauna
Bună! Într-un fel da pentru că o să-mi revăd colegii, dar într-un alt fel nu prea, o să fie din greu, nu o să mai am prea mult timp liber.
Deabia astept. Stiu ca o sa avem teme si o gramada de invatat. Chiar acum imi aduc aminte cum invatam anul trecut la biologie despre fotosinteza si altele si acum nu mai stiu nimic. Orcum BINE CA VINE SCOALA. Mor de plictiseala.
Intr-un fel imi place, deoarece scap de plictiseala din timpul vacantei, dar trebuie sa invat si nu prea am chef.Insa n-avem ce face
HF
Pana una alta e cea mai frumoasa etapa din viata unui copil-adolecent.De ce sa nu vrei sa continui un lucru atat de important?
Cu toate ca avem teme, de invatat, proiecte peste proiecte, raspunsul meu este da. Vreau sa inceapa scoala.
Intr-un fel da si intr-un fel nu
da pentru ca m-am cam plictisit de vacanta si ca vreau sa-mi revad colegii
si nu pentru ca totusi inca mai am chef de distractie si nu prea imi place sa invat(dar invat bine)
Mie un da.Doar ca sa-mi revad colegii sa ne mai distram ca acum 3 luni.In rest teme invatat teste teze,,, nu.
NU. Iar teme, iar plictiseala.pFFF.Si.
CAnd ne scoate pe fiecare in fata clasei:"Ce`am avut de pregatit pentru azi"?. Imi vine sa`mi smulg parul[La figurat].
Eu nu as vrea sa mai existe scoalaa. Dap, stiu, nu imi plc. Mrg imi place intr-un fel . Dar de rareori, at cand avem ore distractive