Daaaaae serialul meu favorit si stiu ca te referi la Cameleonii de pe acasa tv deoarece sincer chiar daca abia a inceput de ceva timp multe fete indragesc acest serial eu pur si simplu m-am indragostit de elmai ales de Ulises si Solange
Da Dar stai sa ne intelegem Ca e si un film numit asa
Daca te referi la film, daImi place
Daca te referi la animal Nu!
Mah copilule...Sit-ul asta e facut ca sa le rezolvam problemele unor oameni care sunt in impas.nu ca sa pui u niste intrebary idioate cum ar fi daca ne uitam la o telenovela stupida.asa ca daca n ai ce face cu timpul tau. Du-te ia te de fund si sari in sus da nu mai pune intrebary idioate ca ocupi locuri folositoare pe sit.
Mie îmi place vorbeşte şi scrie corect româneşte, dar văd că e grele pentru unii cu acoardele dintre subiect şi predicat.
Nu imi place camelenonii(copii invatati sa scrieti o sa se duca tara asta de rapa).
Da ma uita si imi place foarte mult o ador pe Belinda si pe POncho sunt foarte draguti si se potrivesc ii adour.:X
Daca te referi la film:
-Daa adorr filmu asta il urmaresc in fiecare seara cel mai tare film
Daca te referi la animal:
-Poi si cameleonul e dragutinteresant cum isi schimba culoarea. dar ce sa zic...nu e un animal pe care l`as dori)!
Cameleonii? Banuiesc ca vorbesti despre serialul de pe Acasa. Atunci, da, il adooooor :X. Imi place mai ales Ulises Moran ( Pee Wee). Stii ca tatal lui a fost dependent de alcool? Iar cand era mic mama lui a divortat ca sa-i protejeze pe copii? El s-a linistit prin muzica si actorie :X. De Belinda si Poncho ce sa mai zic... :X.
mardeamor întreabă: