Buna! Fizicul este trecator. La fel ca si in cazul unui produs. Continutul este cel care conteaza, ci nu ambalajul. Asa cum se spune in Sfanta Scriptura, din tarana am fost creati de Dumnezeu si in pamant ne vom intoarce, deoarece aceasta viata este trecatoare. Viata vescnica de apoi este cea mai importanta! De aceea este bine sa lasam fizicul de-o parte si sa ne ocupam cat mai mult de sufletul nostru!
Eu unul sunt multumit de ceea ce am si ii multumesc Preaminunatului Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a dat!
Psihoyounger, nu era nevoie sa te semnezi. Stii... Scrie inainte de "a raspuns"; toata lumea stie cine scrie, doar daca includem posibilitatea de a fi posedat de alt user, s-ar explica semnatura ta.
La caracter nu foarte multe, si la fizic... sa am ochii albastri(desi ma multumesc si cu cei caprui ).
Psihoyounger
Fizic nu as vrea sa schimb nimic.Fizicul e trecator si sunt multumita de cum m`a lasat Dumnezeu.
Insa la caracter, mi-as dori sa nu mai fiu asa credula.
Pa`pa
Fizic... poate sa nu mai am parul cret...imi ia vreo 1 ora sa ma piaptan[cand ma piaptan, adica la vreo 2 saptamani ]...in rest putin spuma si gata!
Psihic, as vrea sa nu mai fiu asa credula, sa`mi intiparesc foarte bine in minte ca: "Nu tot ce zboara se mananca!"
Fizic. mi-as dori foarte mult sa mai cresc (am 1, 50) macar sa am 1, 65 cam asa , sa am picioarele mai subtiri, iar la caracter nu cred ca ar fi ceva ce as vrea sa schimb
La mine nu as schimba nimic, dar la tine as schimba fiscicu asta cu DEX...Il gasesti pe google
Fizic.mda.imi mai trebuie sa pun vreo 2kg pe mine si sunt f ok...la caracter sa nu mai fiu asa schimbatoare.
wdexwjmwd întreabă: