Nu ascult Justin Bieber dar nu am nimic cu el. Pur şi simplu este o persoană care trăieşte din muzică.
Buna! Pai sa recunosc. La inceput cu melodia aia Baby eram inebunita dupa ea. Mie nu prea imi place asa de el. Imi plac unele melodii si mesajul care'l transmite prin ele. Gen : Never say never, boyfriend, as long as u love me, one love. Deci: NU SUNT OBSEDATA DE EL. nici nu imi place de el. imi plac doar unele melodii si mesajul ep care il transmite. ce sa spun despre el. toata lumea il discrimineaza. desi nimeni nu e perfect. dar na. oamenii :p... Bafta
"daca da, de ce? Daca nu.de ce?" "fara comentarii la adresa lui"...
Oricum, nu l-am ascultat niciodata si nici nu imi pasa.M-am saturat doar de fanii aia cretini si de cretinii din cealalta tabara.La fiecare melodie pe you tube care e rock vad numai Justin biber peste tot.M-am saturat de oamenii astia, cu ala nu am nimic nu imi pasa sunt indiferent, daca nu iti place taci din gura si nu il asculti, atat, ma enerveaza doar ca unii nu inteleg asta si ii fac reclama si enerveaza lumea peste tot.
L-am ascultat si nu imi place asa mult cum cant. cat despre el ca si persoana si despre stilul sau nici nu comentez mi se pare ca arata foarte urat. niciodata nu mi-am putut explica in totalitate de ce nu il plac dar pur si simplu il urasc. adica totul ma enerveaza la el si zambetul si expresia fetei este nasol. ma rog eu i-as da un minus in lumea vedetelor si sunt sigura ca nu o merita pe selena gomez e arata asa de bine iar el total dezgustator. ma rog fiecare cu parerea lui. pa pa!
Sincer. multi spun ca este gay, mie nu-mi pasa. Nu l-am ascultat si nici nu o s-al ascult