@ҳ̸Ҳ̸ҳ♥P1Tika-Aly♥ҳ̸Ҳ̸ҳ Ce am vazut in JB fiina Justin Bieber SaU Jonas Brothers ca nu te inteleg?!
Dece il jigniti? Daca nu va place asta e. Dar nici ca e prost, bebe, sau etc. pa!
Raspuns pentru intrebarea "Ce ati vazut totii la JB?"
Poi in primul rand mie una imi place vocea lui, si aspectul lui.
Nu stiu de ce dar mie imi place.Asta e nu-s unt disperata dupa el nu am incarez nici in fani disperati sau anti.doar ii ascult melodiile.atat.
NU.
Nu`mi place si nici nu`mi va placea vreodata.
Ce parere am despre el? E un cap de mop.Stie sa critice intr`una[un exemplu:Mariah Carey-a spus ca nu are o voce buna, ca este batrana si ca ar trebui sa se lase de cantat].:|
Si pustiulica asta de GAYber s`a dat la Beyonce.
si am vazut pe net 2 filmulete cu el cand s`a dat cu capu` de niste usi de sticla.
filmuletele:
http://www.youtube.com/watch?v=x_zUQlU6Ycw&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=ciqRAlBq7ds&feature=related
Parca mopul era pentru podea, nu pentru usile de sticla.
si programu` este genial.;)
Pai in primul rand il cheama justin drew bieber si este super il iubesc ca pe un amic. Stai chiar este amicul meu si ne intelegem bine eu sunt venita in Romania cu verisoarele mele am avut SANSA sa discut cu el si sa devenim prieteni eu o cunosc si pe iubita lui nichol cordova si este super de treaba si nichol si justin dar fetelor din Romania nu va mai ambalati puneti frana ca voi nu veti fii amice cujustin in viata voastra dar puteti veni pe 9 august la bucuresti sa ne vedeti pe noi : Geada, Afaila, Adelaida, Nichol, Justin in concert noi cantam cu ei pup fani lui justin si cei care nu sunteti fani lui jusstin terminati sa mai aduceti critici la adresa lui, nu cred ca sunteti mai tari si mosi si inteligenti si etc precum el terminati
pup
si apropo noi suntem venite din canada acolo sta el
si noi si nichol
Nu-mi place de el, il ignor. Mi se pare totusi amuzant faptul ca anti-fanii lui au inceput sa fie chiar mai obsedati decat fanii in sine.Sa faci un program ca sa nu-l mai vezi pe unde navighezi, e deja foarte stupid.