| Giulia97Anna a întrebat:

Va place desenul asta? http://th03.deviantart.net/......5mp37x.jpg E facut de sora mea.

18 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Foarte romantic.
Bravo ei.
Pa, pa.

| KristalPop a răspuns:

Nu, e urât.

| Satango a răspuns (pentru KristalPop):

Ca si freza tawinking

| KristalPop a răspuns (pentru Satango):

Să mori tu!

Vezi în mumă-ta că dacă te iei de frizura mea, mă iau de tot neamul tău, de nu-ţi sar nicio rudă.
Te mănâncă zbârcitura?!
Vezi ce vorbeşti de pletele mele.

``Pletele mele``, lol, cred ca esti ceva gay. Se vede pe moaca ta cu ce te ocupi.

| KristalPop a răspuns (pentru Satango):

Hai, fă, du-te de-aci, că mai rău te faci de toată jena.
Dacă am plete nu înseamnă că sunt gay, dar se vede cât de slabă eşti la minte şi nu ştii ce să mai inventezi, fată.
Cred că eşti mai proastă decât pari.
N-ai să ai tu în viaţa ta, baftă la băieţi, cât am avut eu la fete.
Du-te şi bagă-ţi un pix, ceva în "trandafir" că ştiu că nimeni nu vrea să ţi-o penetreze.

Vai! Dar cine esti tu? Vad ca sti tu prea multe, nici nu ma cunosti si iti dai cu parerea despre mine. Si in rest raman la concluzia ca mai bine ramai cu ``pletele tale`` ca macar are ma`ta cu ce sterge pe jos.

| aliceinchains a răspuns (pentru KristalPop):

Nu-ți mai bate capul cu toți retardații de pe TPU, ai să-ți distrugi nervii la cât de mulți sunt pe-aici. Ignoră-i. Doar nu-ți pasă ce zic limitații ăștia.
Btw, părul e mișto. big grin

| Giulia97Anna explică (pentru aliceinchains):

Bun sfat!

| Satango a răspuns:

As spune ca nu cred ca a facut-o ea, dar adevarul este ca si eu fac astfel de desene, mai exact doar in creion grafic. E talentata si da imi place desenul ei se vede ca este lucrat cu atentie. Sa ai o zi frumoasa! Pa pa!

| Giulia97Anna explică (pentru Satango):

Crede-ma ca ea la facut, am stat si am vazut cum a facut desenul chiar sub ochii mei.Este talentata, si eu desenez dar nu asa de frumos ca ea, aproape.

| SmartLie a răspuns:

E foarte frumos. Complimenti! :*

| Dyostin25 a răspuns:

Nui rau desenu(chiar i super fain)ar trebui sa se apuce sa faca manga(adica banda desenata fara culori din japonia)!

| Giulia97Anna explică (pentru Dyostin25):

Asta ma gandeam si eu.