Idem.se da tare la tv ca ''vaii,vrea sa ajute orfanii din Romania ca suntem o tara saraca , vaii, toate fetele se uita dupa mine :-& e PENIBIL!
@LoveBieber tu ai aspus asta pentru ca tie-ti place de el.
@mithie cine nu vrea sa castige bani? ) Mie nu-mi place de el dar nici nu-l urasc, sau jignesc. Lasa-mi un mesaj si spune-mi de ce il faci mucos? Adica prin ce gest ti-a demonstrat ca este mucos?
Da kui nu i.ai place? krek daca te.ar baga in seama sau l.ai vedea fata in fata ai lesina dracul auzi tu mucos asta i.a 2 mil de dolari pe un concert in america! tu in comparatie cu el esti 0!
Mie imi place si sa stii si tu el sa facut cantaret ca sa castige bani nu sa se uite pe pereti. n-am nimic cu pust e dragut
Singura mucuasa de aici esti tu. de ce pui intrebari atat de stupide? daca nu iti place pastreaza-ti parerea pentru tine, sincer acum. dear mitchie, inainte sa intrebi ceva, gandeste!. [ nu zic ca imi place justin bieber, dar oamenii de tipul asta nu sunt decat niste ingamfati! ] nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu justin bieber, dar nu ma omor dupa el. imi plac melodiile lui, canta destul de bine, si arata bine, dar cine esti tu sa il critici daca nici macar nu il cunosti? vai de capu` tau .
Imi plac unele piese...Si pana la urma ce v-a facut voua(tie si celorlalti oameni care il urasc) de il urati atat de mult?
Apropo la varsta lui nu ti-ar place sa ai atatia bani si toata lumea la dispozitie? Plus in cazul in care ai fi fost baiat, pe Selena?
Andrei67y5 întreabă: