| Brianariri a întrebat:

Va place limba engleza, va place America de Nord, va place New York-ul? Daca da de ce, daca nu de ce?

Răspuns Câştigător
| Live.Laugh.Love a răspuns:

Da, imi place engleza, as putea zice ca este limba mea preferata, ca si limba straina, inainte imi placea la franceza, dar acum, engleza.
Mie-mi place America de Nord, dar Statele Unite le-asi alege dintre s. u. a si Canda. am mers acolo, in s. u. a, in Los Angeles si mi-a placut foarte mult, mai ales plaja happy
Nu am mers in NY, dar as vrea sa merg, imi placehappy
Imi place tot ce am mentionat mai sus, dintre posibilitatile intrebarii, de ce, pentru ca este o tara [ am vazut ] mai curata decat a noastra, nici nu se compara cu Romania [ zic unii ] pay, ex. sa comparam Tennessee cu saturile de la noi?! e clar cine castiga happy si Romania este frumoasa, dar murdara laughing happy. pacat d e tara noastra

3 răspunsuri:
| Marii a răspuns:

Imi place limba engleza foarte mult. Despre NY ce sa zic? Il ador, acolo vreau sa locuiesc. happy

| MusicisMusic a răspuns:

Acum cteva zile m-am uitat pe un site din Rmania si am citit ceva foarte adevarat:"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul". Spre norocul meu nu mai traiesc in Romania de la 6 ani. Vorbesc engleza cand merg in oras, la mall, la market, etc.La scoala vorbesc si romana si engleza deoarece merg la o clasa speciala. DA, imi place limba engleza si New York-ul.Eu locuind in L. A. am fost o saptamana cu familia la N. Y. si mi-au placut zgarie-norii chiar daca ii mai vad si pe aici dar e un oras super frumos si aglomerat.Cum au londonezii double-deker asa au ei taxiuurile si zgarie-norii. E un oras in care ai putea trai foarte bine.Intr-adevar este un oras curat la fel ca si toata California.SUCCES

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa plec in america de aia la hanah mon tana