Da mie imi place multt. cu toate ca imi place si mz noua dar mrg eu zic ca cel mai bine asculti magic fm acolo vei auzi doar melodii superbe din anii 80 si 90 :*:* ma bucur ca mai sunt unii care apreciaza muzica asta nemuritoare superbaa
Si as mai avea o intrebare tot legata de o melodie din anii 90 sau inceputul lui 00 erau niste baieti cred ca si fete numai stiu cum era dar care dansau breakdance si in clip la un moment dat se teleporteaza in alt loc si danseaza breakdance era misto tare dar numai stiu cum se cheama melodia da nici artistul daca ma poate ajuta cineva cu un link de preferinta ca chiar nu stiu m-as bucura s-o gasesc daca se poate ma ajutati va rog
Am gasit melodia aceea care o cautam eu cu un tip negru chel cu dreadlock-uri sau era chel dar stiu ca spunea cause i'm livin in the danger song sau zone etc artistul se cheama apollo 440 ain't talkin' 'bout dub ei au mai devenit cunoscuti pe langa aceasta melodie si stop the rock care la fel e foarte cunoscuta
Dar nu o gasesc melodia aceea care zic eu cu tipul care era tinut ostatic de alt tip e si ajungea tipul respectiv la restaurant manca ce manca si ii dadea si lui ala din geanta sa manance dupa a inchis geanta tipul ala care il tinea ostatic in geanta pe omul ala si dupa ziceam eu ca l-a prins politia numai stiu daca s-a intamplat asa oricum clipul e vechi si e tot din anii 90 eu sustin ca ar fi moby dar nu cred o sa o caut ce naiba daca am gasit altele trebuie sa o gasesc si pe asta imi pare rau ca nu o gasesc e tare cunoscuta
Am gasit melodia aia care ziceam eu cu tipul ce era tinut ostatic intr-o geanta etc etc orbital the saint se numeste si nu am precizat cum trebuie ce se intampla in clip de fapt
Flying steps breakin' it down acesta e clipul care ziceam eu niste baieti cred ca si fete care dansau breakdance si in clip la un moment dat se teleporteaza in alt loc si danseaza breakdance era misto tare dar numai stiu eu cum se numeste ma bucur ca am gasit-o doamne ce am mai cautat-o si doar o stiam da uitasem de ea ajunsese un hit mare hit sa zic asa
Referitor la melodia celor de la flying steps breakin' it down tin minte ca o vazusem prima data pe atomic sau pe ce post era atunci difuzata vremuri oricum asa muzica nu o sa mai fie
Mai stiu o melodie tot de prin anii 90 dar nu stiu cum se cheama artistul sau melodia dar tin minte ca era intunecat videoclipul si undeva la sfarsit nu pe la inceput apar niste tipi unul din tipi sta pe veceu sau in cada si altul ii turna in cap cred ca din tavan de undeva motorina benzina etc habar nu am ce ii turna dar eu parca asa tin minte eu am incercat sa o caut dar nu am gasit-o deloc si nu este pe genul hip-hop pop dance electronica ci rock punk sau metal dar habar nu am cine sunt astia eu voi mai cauta da nu stiu daca voi gasi melodia asta eu am cautat-o dar nu am gasit-o deloc asta este dar o voi mai cauta e veche si asta tot din anii 90 nu are cum sa fie din anii 80 insa e greu sa o gasesc pe asta macar daca as ti cine sunt astia dar nu stiu
Anonimul35 întreabă: