Calma. Nu exista relatie "sigura", fiindca oamenii se schimba mereu. Dar ca atitudine in cadrul relatiei de cuplu sunt adepta armoniei. Nu a monotoniei, sau a dialogurilor terne. Adrenalina o pastrez pentru viata profesionala, pentru mersul in vacante. altele, decat "acasa, exceptie facand mijlocul patului ".
O relatie linistita, sigura pentru ca imi da siguranta.Niciodata nu mi-au placut certurile si crizele de gelozie
Optez pentru prima varianta deoarece eu sunt nu sunt adepta linistii si a monotoniei, prefer adrenalina
Cine are o relatie furtunoasa, poate va prefera raspunsul al doilea, si invers. Eu la ora actuala nu imi doresc decat muuuuuulta liniste, siguranta am, nu suficienta dar am. E foarte greu in opinia mea, sa faci fata unei relatii solicitante, atata timp cat exista si alte lucruri importante in viata ta, nu numai relatia cu partenerul. Exista riscul ca uneori nelinistea din relatie sa patrunda si in alte sectoare din viata, iar atunci incepe circul. Clar, imi doresc o relatie linistita si sigura. dar cand o voi avea, poate voi tanji la andrenalina de acum. who knows?
Eu prefer una sigura(da` nu calma si linistita) ar trebuie sa existe si pootina sare si piper pentru ca altfel intervine monotonia