Da,imi place...pentru ca e tara unde m-am nascut, unde traiesc si unde o sa-mi dau ultima suflare
Imi place si nu pot explica de ce.Doar ca nu pot sta mult plecat inafara...Pacat ca niste ticalosi ne mentin in trecut.
NU! Fiindca este o tara cu majoritatea locuitorilor prosti crescuti manelisti lipsiti de scrupule si judecati dupa actiunile unei "rase" (tiganii; doar unii) care ne face tara de ras si ne murdareste numele dupa actiunile lor meltene!
Cam asta ar fi pe scurt!
Bafta in continuare!
Ceilalti sunt o parte din oamenii de rand(putini sunt inteligenti si afara) ca cocalarii de la noi din tara, foarte prosti si invidiosi pe romani, pentru ca datorita noua ei nu mai au de munca pentru ca noi facem totul mai bine si cerem si mai putini bani. Francezii sunt cei mai josnici oameni, acolo esti invatat sa fii egoist, etc. Spaniolii, italienii si englezii sunt lenesi(exact ca astia manelari de la noi, pentru ca fiecare padure are uscaciunile ei)
Deci chestiile astea ca strainii jignesc romanii este pentru ca se simt inferiori si sunt invidiosi. O calitate a romanului este inteligena(nu la toti dupa cum vezi) si de a lua de tot cate ceva(adica sa invete, nu sa fure).
Cum adica pana si copii, nu e ca si cum ar face ce vor ei, ei fac ce le zic parintii, daca parintii tai ti-au spus de Mos Craciun iti aduce cadouri de Caraciun ai crezut pana cand ti-ai dat seama ca nu exista.
Si faza cu batranii e de discutat, nu cred ca toti credeau acelasi lucru si multi sunt spalati pe creier de ce le zice mass-media, exact ca-n Romania.
misauratcuviata întreabă: