Mie imi place mult depoarece vad romani talentati in anumite domenii sau romani hilari. Imi mai place ca il vad pe nebunu de Bartos :]].
Imi place pentru ca sunt romani care chiar au talent dar nu mai mare ca al lui Pavel Bartos care il consider ..cireasa..acestei emisiuni de divertisment
Ideea este una foarte buna, ne mai laudam si noi si mai putem vedea si partile bune ale tarii, pentru ca adevarul e ca sunt foarte multi oameni talentati.
DAR, eu m-am uitat la primul episod din sezonul 3, si am ramas cu un gust amar in gura. Montajul este penibil, cei mai multi au fost niste oameni fara nici un talent, doar incredere in sine, si cu un IQ cat o maimuta. Vreau sa spun, cu ASTA ne laudam noi la Romanii au talent?!? Cu oameni prosti? Fazele acele sunt de rasu' plansu', da, sunt oarecum comice, dar ce reclama fac?! Asta mi se pare urat, foarte urat.
Noi radem pe moment, dar daca stam sa ne gandim putin (oricum majoritatea nu mai gandesc) este trist, e trist ca sunt difuzati oamenii aceia atat de mult. Dar na, face bine la audienta.
Sincer mi-a placut sezonul 1 si 2 foarte mult, dar acum mi se pare ca a scazut ''calitatea'' filmarilor.
O zi buna!
Da,imi place.E mai fain decat vocea romaniei sau x factor.Ca se accepta mai multe talente nu numai cantat.De fiecare data cand ma uit cu familia mea ma rad, am si eu uneori emotii pentru astia care au adevarat talent. Uita-te ca merita
Nu stiu de ce am avut impresia aseara ca ma uit din nou la sezonul 2.
Foarte multe lucruri sau repetat.
O zi placuta.
Da imi place dar cred ca ar trebui sa mearga numai cei care chiar vor sasi arate talentul nu ca aia care vin in fiecare an doarcasa... de fapt nici nu stiu de ce vin in fiecare an dar nu e amuzant
Da. Foarte mult.Pentru ca imi place sa vad talentele oamenilor, Si sa vad ca mai avem si noi romanii talentati! SUCCES!
Romanii au talent e o emisiune care te face sa razi, alteori sa ramai impresionat, sa plangi si sa iti traiesti sentimentele.
ne face sa vedem ca si Romania are destul talent si ne face sa ne iubim tara! :X
asta e parerea mea, acum tu decizi cine merita funda...dar eu iti zic sa te uiti merita!
te pup..si sper ca te-am ajutat
funda?
Buna! Mie imi place chiar foarte mult " Romanii au talent ". In fiecare vineri descoperi noi romani, cu diferite talente. Intr-adevar, unii vin acolo ca nu au ce face, dar in acelasi timp te si distrezi. Unele momente sunt chiar emotionante .
Daca nu te uiti, iti pot spune sa incepi! In fiecare vineri de la 20:30 si sambata de la 14:30 este reluare .
Funda?
Imi place deoarece poti vedea multi oameni cu talent sau multi oameni fara talent dar amuzanti
Pentru ca vezi oameni acare merita sa castige si uni vin doar sa se faca de ras dar in primul rand nu este regizata dar mai ales ma face mandru ca sunt roman