Imi place sa desenez/ pictez/ fotografiez respectiv fotomanipulez(bine, nu ma omor cu asta), insa aceste activitati au ramas doar la rangul de hobby. Totusi nu se stie niciodata ce oportunitati se vor ivi in viitor, nu exclud varianta unei "cariere" in acest domeniu.
Da, imi place foarte mult m-am gandit la o cariera, dar nu cred ca voi ajunge sa studiez in acest domeniu, este doar un mod placut de-ati petrece timpul liber
Eu desenez si pictez si chiar imi place ce fac.Nu m-am gandit niciodata la o cariera. Dar e un mod frumos de petrecerea timpului liber
Imi place s desenez chiar daca nu ma prea pricep.Nu cred ca se poate face ceva.Trebuie sa te nasti cu acest talent, daca nu stii sa desenezi poti sa iei 1000 de lectii, tot degeaba
Imi place sa desenez si sa fotografiez, dar nu ma gandesc la o cariera in domeniul asta pentru ca nu e deloc profitabil in Romania.
Eu fac pregatire in domeniu a intrat fata cu care am lucrat 1 luna cu 9. 50 la desen si 9. 50 la pictura si am ridicat-o de la cel mai critic stadiu in care era )
Alexandra_5730 întreabă: