| Valentina00 a întrebat:

Va place sa ramaneti singuri acasa noaptea?
Cum pot scapa de teama asta? raman des singura acasa.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Iti cumperi un caine sa te protejeze de singuratate

| MCRgurl a răspuns:

Daca casa ta nu e bantuita de ce ti-ar fi frica? Pentru ca daca nu se intampla nimic ziua de ce s-ar intampla ceva tocmai cand esti singura? Si daca incui usa si cand te culci inchizi si geamu nu ai de ce sa te temi nici de hoti sau ceva de genu. Uita-te la un film, asculta muzica citeste etc gasesti tu ceva pana te ia somnu.

| RainmakerX a răspuns:

Buna! Daca stai toata noaptea singura atunci poti vorbi cu parintii tai sa iti inviti o prietena sa stea cu tine peste noapte.Va mai si distrati cu ocazia asta.(Evident ca nu mereu). Poti sa tii o lumina aprinsa.Nu ai de ce sa te temi.
Mie imi place sa raman singur intrucat nu am vreo problema cu asta.Eu stau intr-o casa cu etaj si parter(camera mea e la etaj) si chiar daca ar fi parintii acasa nu as cobora.(Dupa ce luam cina fiecare merge la el si nu are treaba cu ceilalti)Parintii au incredere in mine si ma lasa sa fac ce vreau deci chiar daca sunt singur chiar daca este cineva cu mine, pentru mine este acelasi lucru.
Daca ramai singura incuie usa si nu te gandi la fel si fel de prostii gen hoti, fantome sau alte chestii care oricum nu au cum sa vina noaptea peste tine.
Eram si eu la fel pe la 13 ani.Ramaneam singur si tin minte ca aprindeam toate luminile in living la etaj ca sa trec dintr-o camera in cealalta.(Evident distanta mica intre camere)
Daca raman singur atunci de obicei am mai multe variante:
1.Fac popcorn si ma uit la un film pana imi vine somnul (gen 12:30 1:30)
2.Joc ceva pe calculator.(De obicei League of Legends, pe care il joc cu colegii. Vorbim pe Skype si nu avem treaba intrucat nu e nimeni acasa care sa ne auda.)
3. Teme (LOL cine face teme la 12 noaptea? Glumeam doar)
Acum ma gandesc ca ai putea si tu sa vorbesti cu un prieten/o prietena pe skype daca te simti singura.(sau pe telefon evident)
Repet! Nu ai de ce sa te temi.Sa zicem ca iti este frica de fantoma nu stiu carei rude care a murit in aceeasi camera in care te aflii in momentul acesta. Tine cont ca acea ruda nu ti-ar vrea raul, deci nu ai de ce sa te temi.(Am luat acest exemplu ca sa fiu sigur)
Cu cat esti mai speriata, cu atat esti mai atenta la detaliile din jurul tau si mai predispusa sa te sperii.O stiu pe pielea mea.Mi se parea cand eram mic ca vedeam cine stie ce prin living daca era lumina stinsa sau ca auzeam usile de la camere.Eram mic, ce sa fac...
Sper ca te-am ajutat! In concluzie nu te gandi la asta si gaseste activitati placute care sa-ti ocupe timpul.(Poti sa asculti muzica, sa faci tot ce vrei! Nimeni nu este acasa. Evident, in limita bunului simt, ca sa nu deranjezi vecinii.)
Iti urez o seara placuta in continuare!

| TheWalker11 a răspuns:

Buna!
Nu trebuie sa iti fie frica, vezi, ai grija sa incui usa si daca e lasa-ti un beculet mic deschis!
Nu ai de ce sa iti fie frica! Nu exista bau-bau.

| Andreeaa01 a răspuns:

Deschide o carte si citeste vei scapa repede de teama.

| dalina1999 a răspuns:

Si eu raman singura si imi e frica. Eu inchid usa la camera stiind ca nu intra nimeni si ma uit la televizor dar si la usa. FFFUUUNNNDDDAAA?

| asdfghjkle123456 a răspuns:

Ia-ti un caine. Daca e sa fie ceva cainele o sa latre.Eu am patit odata si m-am speriat rau pentru ca picase curentul si cainele incepuse sa latre de nebun prin casa. Oricum nu are ce sa se intample.