anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va place sa vorbiti multhee hee si despre orice? Sunteti comunicativi din fire?happy

Răspuns Câştigător
| Lora_6439 a răspuns:

Imi place sa vorbesc mult despre subiecte care ma pasioneaza. Despre celelalte insa, nu-mi place sa vorbesc deloc si ma plictisesc. De asemeni, vorbesc mult daca am cu cine. Adica daca pot dezvolta o discutie cu persoana respectiva, daca avem pasiuni comune... Comunicativa sunt cu cei apropiati sau pe net. Cu persoane pe care abia le-am cunoscut nu prea pot sa vorbesc fata in fata. Sunt timida. Imi vine destul de greu sa vorbesc si cu baietii care imi plac big grin Tot timiditatea e de vina.

13 răspunsuri:
| SexyChick a răspuns:

Da big grin
eu sunt f sociabila love struck
si cand ies cu gasca uneori mai glumesc si zic
" mama dar mult mai vorbesti laughing" si cand nu ies cu ei " ce imi lipseste gura ei straight face "
laughing

despre orice nu prea. unele subiecte sunt tabu :p cum ar fi sexul... dar in rest vorbesc aproape despre orice happy

| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå a răspuns:

Cred ca vb si in somn...eu vb 24/24 ore.laughing Sunt printre cei mai vorbareti oameni de pe pamant..."Je bavarde comme un pie"[e in franceza]
vb despre orice insa stiu sa tin secret...

| RainDrop a răspuns:

Da.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, asta e obiceiul meu.Seman cu tatal meu.Cand ma apuc sa vorbesc despre ceva care ma pasioneaza nu ma mai opresc. Dar si despre celelalte subiecte chiar daca nu imi plac gasesc idei din tema si tot vorbesc, fie ca-mi place sau nu. Dar eu vorbesc cu toata lumeabig grin

| OanaG a răspuns:

Dahappy

Despre toate in general:*

| nicrom1 a răspuns:

Pai, sint destul de vorbaret, aproape cu oricine si oricind.Este adevarat ca nu poti fi foarte profund intotdeauna si chiar cu oricine. Mindru' tare as fi daca-si putea si scrie la fel de repede si de bine pe' cum vorbesc. Daca incerci sa fii putin mai sociabila cred ca asta nu presupune insa sa-ti dezvalui sentimentele oricui.

| rey a răspuns:

Sunt introvertithappy. Chiar nu imi place sa comunic dar sunt mai mereu in majoritatea subiectelor de comunicare. P'aici nivelul de IQ e cam scazut si o discutie se rezuma la,, stii pa ala ca a facut aia?:-o" sau stii ca aia s-a combinat cu ala si ala ii bla bla blahappy.
Adica un factor important in comunicare cred ca-l are si orasul din care esti.

| bogdan8 a răspuns:

Elena eu vad ca ele sunt comunicative si vb despre orice, nu inteleg dc ii vine greu sa vb cu baietii care ii plac, ca uite asa trece pe langa ea fara ca el sa stie ca il placetongue

| Victoria a răspuns:

Foarte :X Nu exista subiect tabu pentru mine laughing

| Razvan a răspuns:

Numai cu cei care ii cunosc. Exagerez cu papagalul uneori si imi dau seama. Mi se mai intampla sa mai tutuiesc profii si cand imi scapa porumbelul se lasa cu rasetelaughing
Nu ma pot abtine sa nu vorbesc in nestire. E ca o boala cronica care se accentueaza cu cat cunosc mai multe persoanebig grin

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Depinde de moment, oscilez intre o tacere profunda si logoree care acopera TOT. Daca mi-e simpatica persoana si are un minim de coerenta si logica, comunic excelent. Daca nu, eh pentru unii sunt mai ciudat si e ok.

| Alisa a răspuns:

Uiii si inca cumlaughing. nu ma mai opreste nimeni, mai ales din ras laughing)

| Яùxsi a răspuns:

Eu?! vorbesc asa de mult. despre orice, chestii din`astea plictisitoarehee hee sunt o tsatsa laughing si mai ales cand rad. in general sunt genul de fata care isi face prietenii sa rada. big grin