N-am nimic mai bun de facut decat sa invat.Deci,de ce nu?
Mereu mi-au placut cartile? Acum citesc "Eu si soacra-mea" si imi doresc ca viitoarea mama-soacra sa nu citeasca in veci cartea
Imi plac pauzele si unele ore.la unele ore sunt indiferenta, la altele ma plictisesc, la unele stau ca pe spini/ma tem de mor si altele le detest din toata inima.
Da :] daca as sta toata ziua acasa m-as plictisi. La scoala invat lucruri noi, ma intalnesc cu colegii . Cel mai mult imi place in pauze si la orele de fizica si chimie [ ] unde ne relaxam .
Sincer imi place pentru ca imi pot ocupa timpul cu ceva si invat mai multe lucruri noi si in plus daca nu ne place tot trebuie sa mergem la scoala pentru a avea un viitor mai bun.
Buna! scoala chiar daca iti place chiar daca nu tot trebuie sa o faci ca sa poti sa ai un viitor. mie sincer imi place per ansamblu (daca as lua fiecare ora in parte cu siguranta nu mi-ar placea)adica intr-o zi nu poti sa nu te distrezi (ex se impiedica cineva, face profa vreo gafa etc). pana la urma daca nu iti place tot trebuie sa te acomodezi asa ca mai bine de cat sa te duci la scoal cu o stare posomorata mai bine te duci mai vioi mai faci o gluma, mai inveti ceva, iti faci un prieten un, mai vorbiti cu diriga sa organizeze excursii etc. deci fa in asa fel in cat sa iti placa scoala ca asa inveti si te si distrezi
sper ca te-am ajutat
pa, pa
De la un timp chiar a inceput sa-mi placa pentru ca profii sunt mai ''blanzi'' decat anul trecut si am inceput cu dreptul
buubuu întreabă:
scumpik010 întreabă: