@Allexis Vezi ca nu stii sa faci diferente, retardatii aia nu sunt emo sunt doar dornici de atentie. emo adevarat nu inseamna nebunie ci retragere. sper sa intelegi, nu ii baga pe toti in aceeasi oala.
Sigur nu se scrie "emmo" si sigur stilul emo e pentru retardati, deci cei care adopta stilul asta se poarta / manifesta ca niste retardati.
Adooor stilu emo, mi se zice mereu EmoGirl si pe strada cand eram su o prietena face un baiat ''Emooo'' sincer e un fel diferit si frumos de manifestare. Eu personal scriu poezii, stau mai singura, la scoala in pauze ies pe hol, imi pun castile la maxim si nu mai aud pe nimeni. sau vb de sinucideri, merg in cimitir da mie imi place. altii spun ca lucrurile astea sunt penibile, dar pur si simplu fiecare face ce simte. aaa si taiat cu lama nu te sfatuiesc, ot ca nu vor trece semnele. In fine, alte chestii.mai nimic nou. sincer nu imi plac cei emo doar pentru a fi ''cool'' pentru ca duc stilul la exagerat cu frezele acelea cu negru si chestii,. nu a fi emo nu te priveaza de la a rade sau altceva. pur si simplu esti hipersensibil
Nu imi place.e cel mai depravat stil si multi emo hotarasc sa si curme viata.numai prostii fac asta care nu s capabili de viata lor.stilul emo e un curent naspa mai ales pentru cei care sunt fffff deprimati.in general adolescentii deprimati se refugiaza in stilul asta emo crezand ca asa scapa de probleme.mai ales faze :ma tai la vena ma tai la p... si prostii din astea.(bine nu zic ca nu s si emo care nu fac asa sunt si emo normali la cap cred) dar cel mai bine e sa iti placa un curent din asta sau stil cum vreti sa i spuneti si sa nu va luati dupa toti adeptii stilului asta.sa fiti voi insiva.
@ ΛŁ3ЖΔЙĐЯΔ : Fii, mai, serioasa. Dornici de atentie sunt toti kinderii si toti oamenii. Trebuie sa ai insigne si sa te plangi ca viata e naspa si sa asculti Tokio Hotel si sa ai moaca trista toata ziua ca sa primesti atentie? Primesti mila, eventual, da` atata. Poti fi o fata sensibila si fara sa fii emo, si crede-ma ca fetele cu adevarat sensibile, care stiu sa arate asta, chiar primesc atentie fara sa o ceara.
Imi place stilul si sunt emo si ma port ca un emo normal: nu accept sa ma dragalaseasca nimeni, ascult rock, ma imbrac in negru, nu imi este frica de moarte, sunt cam trista tot timpu, imi place sa-mi provoc durere, ma tai, ...nu sunt teribilista cum zice lumea. Eu trec prin aceias situatie prin care a zis demi lovato intr-un interviu ca a trecut, poate chiar mai rau.