Da, dacă ne referim la muzica, stilul de îmbrăcat, frezele şi stilul acestor persoane în general. Îmi place, mai puţin partea cu sinucisul, tăiatul venelor etc.
Parerea mea este ca asa se distrug copii in ziua de azi:la multi va place:parul lor,cum se machiaza,Imbracamintea,Muzica pe care o asculta, dar nu va place cand se taie, cand consuma droguri (fac tot felul de lucruri).Dar cineva s-a gandit ca lor le place cel mai mult sa se distruga, lor li se pare ca fac bine! in loc sa-i apreciem pentru cea ce sunt (emo)ar trebuie sa-i ajutam! Si sa le dovedim ca arata mai bine fiind normali! Dar nu am nimic cu cei carora le place stilul emo si care sunt emo! E viata lor!
Da imi place stilul emo.nu st emo insa imi pl sa ma imbrac asa ca ei ... imi plk si coafiurile insa nu`mi plk partea cu taiatul venelor sau sinuciderea x_x... in rest e ok
Mie personal nu imi place. Dar asta e doar parerea mea si fiecare face ce vrea, se imbraca cum vrea etc. Nu am nimic cu oamenii
Sincer intr-o perioada ma imbrakam mai emo.da' am renuntat ca la prietena mea nu'i placeainfine...da imi place stilul emo