Ai dreptate! Doar ca n-o stim aprecia!
Este la fel ca, sa ai pe tine haine si pantofi de firma, scumpe si sa cureti grajdul in ele.
Cine spune ca nu ii place este un fariseu..si merita expulzat in Uzbekistan logic ca imi place..motive multiple...mult prea multe pentru a putea fi enumerate aici...
Asa este. cel mai bine simt acest lucru cei care sunt plecati in strainatate la munca! altii strang bani sa-si faca vacante exotice, iar cei ce muncesc afara nu stiu cum sa puna un banut deoparte ca sa vina 2 saptamani in tara! pana nu te vezi intre straini, pana nu cunosti acest sentiment, poate ca nu iti apreciezi tara. dar cand te vezi intr-un loc care nu iti apartine si unde simti ca nu e casa ta, abia atunci iti dai seama ce tara frumoasa si primitoare ai!
Daca tara asta toata ar devenii desert...tot mi-ar place... o iubesc nu neaparat pentru ce e ci pentru ceea ce ma leaga de ea...adica totul.
E o tara frumoasa, dar ni se pare noua cea mai frumoasa fiindca e a noastra si e acasa. Tu ai mai fost in multe tari ca sa poti spune ca n-ai vazut? Uite, eu am ramas surprinsa de frumusetea Bulgariei. Balcanii lor nu sunt cu nimic mai prejos fata de Carpatii nostri, iar litoralul lor e foarte frumos, dupa parerea mea mult mai frumos ca al nostru.
E o tara foarte frumoasa ai ce vizita sunt locuri superbe mult mai frumoase ca in alta parte, pacat ca e o tara de hoti, ma refer la cine o conduce si din cauza asta imi pare rau ca traiesc in romania acum daca nu ai ceva esti pe nicaieri nu poti sa-ti cumperi o casa iti trebuie un loc de munca foarte bun si salar mare sa te bagi intr-o rata pentru o casa ca altfel... poate era mai bine pe vremea lui "ceasca" terminai scoala iti dadea casa si loc de munca si iti ajungea u banii si de un trai decent acum toti fura statul nu-ti ofera nimic nici o facilitate sa poti incepe viata fiecare e pentru el te descurci cum poti, sincer imi pare rau ca traiesc in Romania fara suparare
Nu stiu in ce parte a romaniei traiesti tu... unde iarna e iarna si ninge... pe unde am fost eu nu a prea nins... Si... vom ajunge si noi de la poluare la acelasi stadiu... E doar o chestiune de timp... Dar... e o tara frumoasa, bine proportionata... pe care nu ne prea permitem sa o vizitam...
E tara cea mai frumoasa si trebuie sa fim mandri ca e A NOASTRA. Aici suntem ACASA.
Daca ar fi si romanii mai altfel... daca ar avea mai multa grija de tot ce e frumos in tara asta...intr-adevar avem o tara frumoasa dar.nu e pretuita cum trebuie... ce sa-i faci... daca romanii pleaca prin alte tari si ne fac de ras...asta este... o tara frumoasa cu oameni ipocriti...
bbb întreabă:
patrizia696 întreabă: