Nu te supara ca te fac bleaga, asa esti.Arati bine in poza de profil, ai spus ca ai note bune, e si normal ca scola sa devina din ce in ce mai grea si trebuie sa te adaptezi cerintelor ei.In legatura cu frumusetea,iti propun sa concurezi la miss boboc cand vei intra la liceu,e distractiv,te faci si populara si vei cuceri multi baieti.Mie una imi place ca esti ambitioasa si asa sa fii in continuare, mi-as dori sa am viata ta, dar in clasa a8a nu-mi mai ardea decat de scoala.
MdA... VIATA mea cateodata e frumoasa si cateodata e nasoala rau x-x. tu te vaiti ca esti slaba si eu vreau sa mai slabesc. de fapt nu vreau sa zic ca sunt grasa sunt slaba dar. nah mi se pare ca nu sunt in felu meu de a fi.
Daca tu esti cea din poza nu mi se pare ca esti urata, ci destul de draguta.
Da eu sunt...in poze parca`s mai dragutsa dar eu n`am o parere buna despre mine.
Spui ca nu ai o parere buna despre tine din cauza ca esti modesta...astfel de persoane mai rar gasesti, ar fi bine sa urmezi sfatul Cristinei.este adevarat ce spune, si incearca sa ai mai multa incredere in tine
Daca tu esti cea din poza esti foarte frumoasa crede-ma daca te-as cunoaste masi combina cu tine