Da imi place...insa daca as putea sa schimb ceva as schimba incapatanarea asta prosteasca...
Perspectiva asupra vietii.
As folosi timpul altfel.
As scurta relatiile pe care le-am avut.
Nu as mai fi atat de naiva.
Eu as schimba totul .pentru k nu-mi place nimic din viata mea.am avut parte numai de ghinioane mai bine nu mai existam
As face mai multe pentru dezvolatarea mea personala. As mai invata cel putin o limba straina, as mai face niste cursuri, inca o facultate... As avea mai mare grija de sanatatea mea. Nu m-as mai implica in anumite relatii cu anumiti oameni...
Da imi place.Asi schimba toate greselile pe care le-am facut, si poate chiar si greselile parintilor mei... Dar tu ce ai schimba?
Cred ca fiecare dintre noi gasim la un moment dat un aspect al vietii noastre care nu ne place...sau chiar mai multe...parerea mea... Si as da timpul inapoi pentru a "repara" niste mici greseli...momente in care m-am purtat prostesc, in care am inceput o cearta din nimic... si as putea sa schimb parerea unora despre mine...
Nuj...nu crd k as schimba nimic...hoate la timpu`u lorr. daca am vreo nemultumire sau ceva de genu se va rezolva.
cum a zis si MamaruTza dumnezeu le randuieste pe thoate...
te iubesc!:*:*:*
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
FunkySmile întreabă: