Era nebunie serialul radeam mereu alea alea dar acum pacat ca numai este... pai costel este actor in ' nimeni nu-i perfect [ doamna dana :d si tatal lui oakii ], americanul la fel actor in nimeni nu-i perfect, mimi lucreaza la protv international daca prinzi poti vedea..., de ceilalti numai stiu, oricum ar fi ceva frumos sa redea toate seriile sambata / duminica pe la ora 14;/15; cate un episod pe saptamana.
costel este actor in ' nimeni nu-i perfect
americanul la fel actor in nimeni nu-i perfect
mimi lucreaza la protv international si a mai jucat in telenovele de pe acasatv, posibil sa joace sin cea care urmeza sa o difuzeze"Iubire si onoare"
adina(laura cosoi) da, e cu miley si din cate stiu a jucat in ultima tel"Aniela"si v-a juk si in urmatoare
Bella.doar de Aniela stiu ca a jucat...
De costel si americanu stiu ca joak in nimeni nu-i perfect... da nu s-a terminat serialu ala de ceva timp? ca nu prea l-am mai vazut in direct... app de lili mai stiu ca a nascut dar daca joak ceva habar n-am
Mi-a placut serialul asta pacat nu a rezistat bine in schimb ca rezista productiile de la prima tv gen trasnitii nimeni nu-i perfect daca nu cele de la pro tv oricum a fost ceva la vremea lui postul asta pacat ca nu a mai reusit sa ofere ceva si pentru viitor de celelalte posturi nu ma leg tvr 1 2 3 antena 1 kanal d sau acasa dar sa revin la subiectul acesta da la bloc mi-a placut si mie a fost un serial genial bine gandit abordat tin minte toate episoadele deoarece le-am vazut de atatea ori pe pro cinema ca acolo se difuzeaza acum serialul asta oricum nu cred ca va mai reveni serialul asta actorii aia au deja o varsta si ar vrea ceva nou eu unul ii cred serialul ala a fost atunci acum nu prea mai conteaza ca a ramas doar o amintire e drept ca au regretat actorii ca au renuntat dar regretele sunt tarzii din pacate ce a fost a fost ce va fi va fi au mai fost productii asemanatoare la servici meseriasii sau fete cu lipici dar care nu au rezistat ca serialul la bloc
anonim_4396 întreabă: