| Magic a întrebat:

Va provoc! Ce ziceti? Am scriu cate ceva despre zodia mea...cine ghiceste are fundita!(stati linistiti ca nu dau fundita celui care raspunde primul)Cel mai fumos raspuns despre zodia mea are fundita.Astept raspunsuri.
Zodia mea este o zodie feminina de pamant, predominant practica, materiala, guvernata de planeta Saturn, planeta care sporeste spiritul practic, dorinta de securitate pe toate planurile, diplomatia, seriozitatea, tenacitatea si perseverenta, dar si pesimismul, incapatanarea.
Pentru a sesiza particularitatea zodiei mele, acesta trebuie privita cu multa atentie. Nu isi scoate in evidenta caracteristicile principale. Dimpotriva, se cufunda intr-un soi de indiferenta.
Sunt de parere ca am spus si asa prea multe.Si nu uitati. fundita:*happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

CApricornbig grin

18 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Hei, ai descris un taur-ncidecum o fecioara tongue

| anad a răspuns:

Sunt un CAPRICORN tenace, perseverent, incapatanat, pesimist uneori, serios in ceea ce fac, diplomat si cu un accentuat spirit practic. Aceasta cred ca este si zodia amintita!

| juniper a răspuns:

Esti Capricorn. Trebuia sa stiu doar planeta si gata.

| ing. a răspuns:

Nativul Capricorn este disciplinat, loial, serios, practic, se orienteaza catre succes. Capata cu greu încredere în ceilalti. Are un puternic simt al realitatii. El se concentreaza asupra esentialului, este sârguincios, perseverent, econom, corect.

Nativul din zodia Capricorn este un om pe care te poti baza. Îsi cheltuie energia metodic si "se catara" încet spre telurile lui ambitioase.

| demonangel37 a răspuns:

Capricorn esti zodia este simplu sa dai pe net dar poti sa-ti dai seama si dup ce citesti sunt multe calitati pe care oamenii le vad defecte si unele defecte pe care oamenii le vad calitati tot ce conteaza este sa stii sa arati adevaratele sentimente si sa stii cum sa te pui in valoare si mai ales in ochii celorlalti lasa calitatile sa iasa la iveala

| Diiana232997 a răspuns:

Esti capricorn:21 decembrie-19 ianuarie
-culorile zodiei:negru si indigo
-ziua favorabila:sambata
-principalele calitati:simtul datoriei, organizare, perseverenta, rabdare
-defecte:pesimism, stari depresive, materialism exagerat
Capricornul este disciplinat, loial, serios, practic, se orienteaza catre succes. Capata cu greu încredere în ceilalti. Are un puternic simt al realitatii. El se concentreaza asupra esentialului, este sârguincios, perseverent, econom, corect.
Nativul din zodia Capricorn este un om pe care te poti baza. Îsi cheltuie energia metodic si "se catara" încet spre telurile lui ambitioase. Un Capricorn merge la sigur si evita experimentele. Are aptitudini pentru profesiuni ca inginer, administrator, constructor sau mestesugar (în general în profesiuni legate de pamânt).
Daca Soarele este prost aspectat, nativul din Capricorn poate gândi si actiona în mod egoist, înclina spre supraevaluare, este încapatânat, ipocrit si, din cauza neîncrederii în ceilalti, îsi deschide cu greu inima.
Sanatate : Nativul din Capricorn este mai expus la boli cronice decât la cele acute; totusi este amenintat de fracturi, raniri, în special la genunchi sau încheieturi, reumatism, raceli, afectiuni ale stomacului si ale pielii, ca si la dereglari metabolice.
Planeta guvernatoare: Saturn
Planeta carierei profesionale: Venus
Planeta dragostei: Luna
Planeta câstigurilor financiare: Uranus
Planeta comunicarii: Neptun
Planeta sanatatii si a muncii: Mercur
Planeta casei si a familiei: Marte
Planeta spiritualitatii: Jupiter
Compatibilitate cu alte zodii:EXCELENTA (100%) - Capricorn, Taur, Fecioara
BUNA (80%) - Pesti, Scorpion
DELICATA, RISCANTA (60%) - Berbec, Balanta
DIFICILA, DAR INTERESANTA (50%) - Rac
DIFICILA, CU DATORII KARMICE (20%) - Leu, Gemeni
NERECOMANDABIL (10%) - Varsator, Sagetator
Metalul caracteristic:plumb
Culorile energizante:negru
Numere norocoase:2 si 8
Simtul cel mai dezvoltat:pipaitul
Varsta specifica:batranetea
Perioada din zi caracteristica:noaptea
Anotimpul caracteristic:iarna
Organe sensibile:Oase, incheieturi, genunchi, piele
Alimente:Are nevoie de radacinoase, mancare din oase, inghetata, alimente bogate in calciu, alimente ce cresc in pamant (cartofi, morcovi), nuci, alimente de culoare neagra: masline, ridichi, cartofi.
Cadouri:Articole de intretinere a pielii si parului, pasta de dinti, ceas, calendar, articole de drumetie pe munte, vacanta la o cabana in munti, obiecte din piatra si lemn, agenda, articole pentru agricultura, obiecte de anticariat, articole vechi, haine groase, flori de mina, roci, enciclopedii, sculpturi, articole cu incarcatura religioasa (cruciulite, icoane), portofel de piele, sticla de sampanie, vin vechi, racheta de tenis, organizer de birou, costum de haine, tinuta business, cravata, haine sobre, clasice, bilete la teatru, parfumuri, lumanari, vaza de cristal, diplomat de piele, articole pentru birou, parfumuri cu arome reci, invitatie la o cabana, in padure, la un restaurant rustic, vestimentatie in nuante de indigo, negru, gri, verde, violet, obiecte din plumb, betisoare, parfumuri sau esente de cedru, chiparos, iedera, magnolia, cereale, nuc, panselute, stejar, caprifoi, tataneasa, articole ce reprezinta bovine, bizoni, cerbi, caini, cai, ursi, lupi, bijuterii sau obiecte din metalul si pietrele semi-pretioase caracteristice.
Vestimentatie:Se imbraca intotdeauna clasic si sobru, depasind cu mult varsta pe care o au. Vor sa arate o imagine de oameni seriosi, care impun respect, deci nu-i vor lipsi niciodata costumele tip business. Hainele de serviciu sunt cele mai imporatnte, deci ii intereseaza prea putin vestimentatia moderna, de timp liber. Isi vor cumpara costume scumpe, de firma, pe care le vor purta mereu, pentru ca le place sa fie admirati pentru prestanta lor. Femeile prefera vestimentatia de birou, cu taior in linii sobre si clasice iar barbatii nu vor renunta niciodata la sacou si cravata. Le place vestimentatia calduroasa, deci vor prefera tesaturile din lana, hainele de blana si tot ceea ce le confera senzatia de caldura. Hainele de iarna si cele din blana pot fi preferatale lor. Adeseori poarta haine potrivite mai mult pentru o ascensiune pe munte decat pentru o plimbare in oras, gen pantaloni grosi, jambiere si o caciula bine trasa pe urechi. La orice varsta, par mai batrani decat sunt prin hainele lor, chiar daca sunt adeptii elegantei si sobrietatii in orice imprejurare. Pot fi eleganti pana la rigiditate, incat par scortosi. Pot parea demodati, deci nu prea sunt la curent cu ultima mod.

Zodia ta este:CAPRICORN, ti-am dat si unele detaliibig grin.

| roox a răspuns:

Fecioara

| mirunaioana a răspuns:

Descrierea ta se potiveste si zodiei mele si de asemenea felului meu de a fi in mare parte. Avand in vedere lucrurile acestea cu siguranta esti un capricorn serios si perseverent ce vrea sa isi atinga scopul in viata.Intr-adevar,zodia capricorn este cea care te caracterizeaza drept o fire taciturna, rezervata, pesimista, serioasa, matura, perseverenta, ambitioasa...
Da, zodia capricorn nu isi scoate in evidenta caracteristicile principale, ci se cufunda in indiferenta insa chiar daca are caracteristici negativiste este si cea mai frumoasa din tot zodiacul fiind plina de neprevazut, noroc, ambitie si multe alte calitati extrem de valoroase in viata.Iti doresc sa descoperi si sa simti si tu bucuria de fi in zodia Capricorn asa cum am descoperit-o si simtit-o si eu si inca o descopar odata cu trecerea timpului.Vei realiza ca zodia Capricorn te va invata si ajuta foarte mult in viata.

| DeeAnna. a răspuns:

Zodie feminina-Fecioara.
Predominant practica-Fecioara.
Materiala-Fecioara.
Dorinta pe securitate pe toate planutrile-Fecioara.
Diplomata-Fecioara.
Perseverenta-Fecioara.
Incapatanare-Fecioara.

Am tras aceste concluzii pentru ca fiecare descriere de mai sus[din raspunsul meu], se potriveste de minune prietenei mele care este in zodia Fecioara.happy

| DeeAnna. a răspuns:

Cateva caracteristici se potrivesc si balantei...happy

| vykkusor a răspuns:

Dupa datele care le-ai scris cred ca esti capricorn.

| Babushka a răspuns:

Am multe pers in jur in zodia CAPRICORN ce pot sa spun am observat ca sunt niste :
-persoane foarte afetive, li se face mila de orice, de oricine (care merita)
-le place sa manipuleze oamenii
-sunt orgoliosi
-au deseori depresivi de expl daca la un test nu fac nimic sau gresesc se cearta pe ei insusi.
-pesimisti...

| motanelul a răspuns:

Berbec

| doar.eu a răspuns:

Caracteristica generala a zodiei Capricorn: semn negativ, feminin
Element definitoriu pentru zodia Capricorn: Pamânt
Calitate definitorie pentru zodia Capricorn: semn Cardinal (activitate)

Planetele si zodia Capricorn

* Planeta guvernatoare: Saturn
* Planeta carierei profesionale: Venus
* Planeta dragostei: Luna
* Planeta câstigurilor financiare: Uranus
* Planeta comunicarii: Neptun
* Planeta sanatatii si a muncii: Mercur
* Planeta casei si a familiei: Marte
* Planeta spiritualitatii: Jupiter

Culorile zodiei Capricorn: negru, indigo
Pietre pretioase caracteristice pentru zodia Capricorn: onix negru
Metale caracteristice pentru zodia Capricorn: plumb
Ziua cea mai favorabila pentru zodia Capricorn: sambata

Principalele calitati ale zodiei Capricorn: simtul datoriei, organizare, perseverenta, rabdare
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Capricorn: sa preia conducerea si sa administreze
Defecte ale nativului din zodia Capricorn: pesimism, stari depresive, materialism exagerat

Relatii între zodia Capricorn si alte zodii

* Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Taur, Fecioara
* Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Berbec, Rac, Balanta
* Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Balanta
* Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Berbec
* Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Varsator
* Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Rac
* Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Taur
* Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Fecioara, Sagetator

Personalitatea zodiei Capricorn

Nativul Capricorn este disciplinat, loial, serios, practic, se orienteaza catre succes. Capata cu greu încredere în ceilalti. Are un puternic simt al realitatii. El se concentreaza asupra esentialului, este sârguincios, perseverent, econom, corect.

Nativul din zodia Capricorn este un om pe care te poti baza. Îsi cheltuie energia metodic si "se catara" încet spre telurile lui ambitioase. Un Capricorn merge la sigur si evita experimentele. Are aptitudini pentru profesiuni ca inginer, administrator, constructor sau mestesugar (în general în profesiuni legate de pamânt).

Daca Soarele este prost aspectat, nativul din Capricorn poate gândi si actiona în mod egoist, înclina spre supraevaluare, este încapatânat, ipocrit si, din cauza neîncrederii în ceilalti, îsi deschide cu greu inima.

Sanatate : Nativul din Capricorn este mai expus la boli cronice decât la cele acute; totusi este amenintat de fracturi, raniri, în special la genunchi sau încheieturi, reumatism, raceli, afectiuni ale stomacului si ale pielii, ca si la dereglari metabolice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu'i asa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci cine a ghicit primul?happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ine ghiceste are fundita!(stati linistiti ca nu dau fundita celui care raspunde primul)Cel mai fumos raspuns despre zodia mea are fundita.Astept raspunsuri.
PAi iti pot lua n chestii de pe net dar nu are rost sa dau copy paste. nu asa se ia funditahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti cea mai frumoasa zodie si cred ca esti zodia capricorn.Eu sunt zodia aceasta si ma regasesc in spusele tale! Cu drag Cristiana!