Salut! Epileaza-te cu ceara, nu doare(adica pe mine nu m-a durut, si sunt extrem, extrem de sensibila). Nu e exagerat de scump si nu dureaza mult.
Salut! Epileaza-te cu ceara, nu doare(adica pe mine nu m-a durut, si sunt extrem, extrem de sensibila). Nu e exagerat de scump si nu dureaza mult.Deci mergi la un salon
Daca ti-e frica sa te dai cu Bicu' poti sa folosesti crema depilatoare, sau benzi depilatoare.
Si eu eram asa dar nu trebuie sa-ti fie frica. cumpara'ti o crema depilatoare/epilatoare(eu folosesc farmasi de fff multa vreme) si nu simti absolut nimic :*:*:*:* mult succes (poate funda)
Ai incercat cu epilatorul? E putin mai dureros cu el si presupun ca din aceasta cauza tie frica. N-am folosit dar cred ca sunt bune de la Veet un fel de spuma si ai si o chestie cu care sa iei spuma de pe picioare si parul cazut. Sau foloseste o crema depilatoare si cu big-ule f simplu doar ca in cateva zile creste la loc. Sau cu benzile cu ceara dar e dureros... Nu-ti fie teama n-ai de ce:*
Presupun ca stii destule metode de epilare.
Cu frica, uite cum sta treaba. si mie mi-a fost frica de durere la inceput, dar m-am gandit ca sunt atatea fete care fac asta, eu de ce nu as putea? Gandirea asta m-a ajutat foarte mult.
Avand in vedere ca e prima data, sa iti dai neaparat cu crema hidratanta dupa operatiune
Buna, sincer si eu eram in aceeasi situatie, dar am depasit momentul.si ma epilez cu crema, citeste instructiunile si vei vedea cum trebuie folosita, nu doare absolut deloc, te asigur(stiu din propria experienta )
Bafta, nu-ti fie frica!
Mergi la salon si epileaza-te cu ceara. O sa te doara f putin spre deloc deoarece ai firu subtire. Orice ai face nu baga lama:!
Poti cu lama ori cu bigu sau ceara.lama nu te doare deloc dar nici nu simti nimic.nu-ti fie frica.