Categoric!
uite aici 5 semne ca te place:
1. Se uita la ambii tai ochi, apoi la gura si iar la ochi. Acest gest este cunoscut sub numele de „triunghiul flirtului" si spune clar ca il incanta ceea ce vede.
2. Inspira adanc si isi trage umerii in spate. Cu alte cuvinte, daca il vezi ca se umfla precum un paun, e clar ca vrea sa te impresioneze!
3. Ridica din sprancene si apoi iti zambeste. Cand cineva se simte atras de o persoana, face involuntar acest gest. Trebuie doar sa fii foarte atenta pentru ca nu dureaza mai mult de o secunda!
4. Isi indreapta corpul inspre tine. Cand un barbat place o femeie, subconstientul ii dicteaza sa-si indrepte mainile, picioarele sau degetele inspre ea. Iar daca sunteti in mijlocul unei conversatii si umerii lui sunt fata in fata cu corpul tau, este de-a dreptul interesat de tine si de ceea ce ii spui!
5. Se uita la buzele tale in timp ce vorbesti. Daca privirea ii coboara mai jos de ochi si de nas, inseamna ca vrea mai mult de la tine decat o simpla prietenie. Si chiar isi imagineaza cum ar fi sa te sarute!
bafta!
fundita? please, please
Bună.
Nu te arunca pe un teren care nu-l cercetezi dinainte.
Poate fi o mare capcană!
Pa, pa.
ASta e clar ca are o atractie pentru tine. E ca si cum ai intreba "daca o persoana imi spune inseamna ca ma iubeste? " succes in a continua frumos povestea
Da asa este :* succes si... dada 8-) m-am uitat la rasp tale chiar nu te saturi sa cersesti fundutza? asa eram si eu inainte dar nu are sens nu vreau sa fiu rauatcioasa dar daca vrei sa ajuti nu o face pentru funda ca ai vreo 3 rasp castigatoare si toate sunt cersite adica dupa rasp"please fundita" scuze dya ca nu prea are legatura te pup