Ma regasesc foarte mult in muzica...mai ales in versurile pieselor. Un top 3 al pieselor mele preferate(in ziua asta ca depinde de stare pe care o am, azi sunt vesele si prina de energie ) este: 1.Simple Plan - Shut up; 2.Play&Win - Beautiful day si 3. Fly Project - K-tinne. Tie ce piese iti plac?
DA ma regasesc.Atunci cand sunt trista ascult melodii triste, iar atunci cand sunt fericita ascult melodii fericite.Imi place foarte mult sa ascult muzicaa
Mi se intampla foarte des sa ma regasesc intr-o melodie straina. pur si simplu o ascult si imi dau seama ca se aseamana cu viata mea!
Mie imi plac kalomira-secret combination, morris-desire, BUG-hai cu mine...si unele melodii de la pussycat dolls si alti cantareti straini.
Da.foarte mult.ma regasesc in foarte multe melodii, depinde de starea in care ma aflu.
Cred ca oricine se regaseste in muzica. Atunci cand am o stare oarecum trista, ascult ori melodii extrem de triste, ori metal (depinde care este motivul tristetii mele). In general, ascult cam toate genurile, facand exceptie populara si manelele. :-)
In general ma regasesc in muzicaa de strada... puya, sisu, teasta, parazitii, bug mafia, racla, leasa dragos, rappa, k-gula, cam asta ascult eu si va recomand si voua...
Da ma regasesc...in special in muzica dubstep:X.Mel mea preferata e Skrillex-first of the year
Selenne întreabă:
anonim_4396 întreabă:
SomeoneElseWhoNobodyKnows întreabă:
Anna121 întreabă:
sufletsel întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: